* Tadăăm *
Deeci. Da. A venit şi vremea Satanistei să plece de pe Forumul ăsta . Şi de pe ASW , meh. Nu prea mai am ce căuta aici . De Photoshop nu mai mă interesează , defapt nu prea îmi mai pasă de nimic. Acum ajung şi la vorbele unora : ''Doar nu oi' juca Sa-Mp pân' la 20 de ani'' . Adică , Sa-Mp poate voi mai juca . Dar nu pe ASW. Sunt unele PERSOANE * nu dau nume * pe care le detest şi pe care îmi vine să le bag gaz pe gât şi după să le bag o brichetă aprinsă. Să ardă. Mda , lasând gândurile mele Sadice pline de sânge şi de chin , aş vrea să menţionez câteva nume.

- Suntman : Tu îmi dădeai răspunsuri la toate.

Meh. Îmi poţi scoate VIP-ul , atâta timp cât mă las. Baftă în continuare cu forumul.
- K1DDU : Cristi , tot nu te las. Mai ţinem legătura pe mess , dacă e , poate vin pe la tine să îmi faci o frizură.

Baftă cu ASW-ul.
- BLooDD : Domnule plin de Valoare şi de Şukărime , baftă în căutarea lui Florin Parizer şi baftă în a fii gelos * fără supărare,

*
- Syder : Frăţiorul meu , baftă la drift. :3
- BadBoy : Mersii că mereu mi-ai luat apărarea şi că ai avut o părere total diferită faţă de mine. :3 Baftă.
- Relian : Te salută Pixel.

- P1xuleţ : Baftă la pixuri.

Şi la Drift.
- Play : Baftă la drift , boss. :''3
- KisHumma : Mult succes în continuare cu DM-ul , dacă îl mai practici , sure.

- Vasya : Baftă în Photoshop. :3
- Android : Ne vedem pe ask.

Meh. Cam de atâţi mi-am adus aminte .. Aţi fost în rest aproape toţi prieteni buni cu mine. :3 Chiar dacă unii mă credeaţi o ciudată . Oricum a fost un Forum fain. Baftă în continuare cu el. :3
Pentru cei care mai vor să ţină legătura cu mine :
Facebook :
https://www.facebook.com/pixie.angiiY! Messenger : pixiexd.samp@yahoo.com
Ask.fm - fără anonim :
http://ask.fm/AngellaMarieAngiieMeh. Cam atât. Şi apropo , dacă domnul Funk Black mai joacă să îi uraţi unul din voi din partea mea : Să moară spânzurat şi să îl mănânce lupii. Îmi scuzaţi violenţa din topicul ăsta , nu mă puteam abţine. :''3 L-aş ruga pe Stuntman să închidă Topicul ăsta pe data de 20.12.2013 . Şi că tot sunt o 'ciudată' ascultaţi asta ca supliment.

V-am pupat.