Author Topic:  Titanfall – urmăreşte reclama TV  (Read 898 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ×X×_vasya_×X×

• Legend
  • Cyborg
  • *
  • Real Name: vasya
Titanfall – urmăreşte reclama TV
« on: 20 February 2014, 20:36:15 »

[Skilled News] Titanfall – urmăreşte reclama TV [Skilled News]

Electronic Arts şi studioul Respawn Entertainment au dezvăluit spotul publicitar pentru jocul Titanfall, prin intermediul căruia noul shooter multiplayer va fi promovat la TV. După cum era de aşteptat, acesta conţine şi referinţe la exclusivitatea pe care Microsoft o deţine asupra acestui titlu.

Titanfall doreşte să schimbe ierarhia shooterelor multiplayer, aşa cum şi Call of Duty 4: Modern Warfare a reuşit-o la vremea sa. În ecuaţie intră acum roboţi bipezi imenşi, cunoscuţi drept titani, precum şi mişcări mult mai acrobatice ale personajelor controlabile (fugit pe pereţi, salturi cu jetpack-ul).

Titanfall va fi lansat în România pe 14 martie 2014 pentru Xbox One şi PC. Jocul va fi lansat şi pe Xbox 360 cu două săptămâni mai târziu, pe 28 martie 2014.

Electronic Arts şi studioul Respawn Entertainment au dezvăluit spotul publicitar pentru jocul Titanfall, prin intermediul căruia noul shooter multiplayer va fi promovat la TV. După cum era de aşteptat, acesta conţine şi referinţe la exclusivitatea pe care Microsoft o deţine asupra acestui titlu.

Titanfall doreşte să schimbe ierarhia shooterelor multiplayer, aşa cum şi Call of Duty 4: Modern Warfare a reuşit-o la vremea sa. În ecuaţie intră acum roboţi bipezi imenşi, cunoscuţi drept titani, precum şi mişcări mult mai acrobatice ale personajelor controlabile (fugit pe pereţi, salturi cu jetpack-ul).

Titanfall va fi lansat în România pe 14 martie 2014 pentru Xbox One şi PC. Jocul va fi lansat şi pe Xbox 360 cu două săptămâni mai târziu, pe 28 martie 2014.

Sursa: go4games.ro | Oferit de xXx_vasya_xXx

"Nu e obligatoriu să fii de acord cu mine. Dar ar fi mai rapid aşa."

Offline SpyWare_ =D ™

• Monster Kill.
  • Spam Machine
  • *
Re: Titanfall – urmăreşte reclama TV
« Reply #1 on: 20 February 2014, 20:52:21 »
Interesant joc =]
Last moment with Paul Walker!

Offline IstuntmanI

• GZS Owner
  • Administrator
  • Cyborg
  • *
  • Real Name: NcF http://fb.me/cnistor96
  • Steam ID: istuntmani
« Reply #2 on: 20 February 2014, 22:32:00 »
Am vazut un gameplay si nu mi se pare prea cine stie ce acest joc. :-?

Offline Syder

• Salut !
  • Spam Machine
  • *
  • I love drift !
  • Real Name: Tudorov Alexandru
  • Steam ID: syderalex096
« Reply #3 on: 20 February 2014, 23:21:34 »
          Electronic Arts şi studioul Respawn Entertainment si-au ocupat timpul cu un jos slab , din punctul meu de vedere.. nu-mi place deloc.
My YouTube Channel : Click
Vorbesti de mine prin spatele meu ? Inseamna ca viata mea este evident mult mai interesanta decat a ta. Trist , nu ?!

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal