Home
Forum
Help
Search
Calendar
Team
Login
Register
Hi,
Guest
Login
Register
Skilled Gaming
»
Timp Liber/Free Time
»
Sport
»
Fotbal/Football/Soccer
»
INTERN
Stoican: "Îi remarc pe Lazăr şi Rotariu. Vom avea un cuvânt greu de spus în ...
« previous
next »
Print
Pages: [
1
]
Go Down
Author
Topic:
INTERN
Stoican: "Îi remarc pe Lazăr şi Rotariu. Vom avea un cuvânt greu de spus în ... (Read 667 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
.shadoW
Berea fără alcool e ca și femeia fără țâțe.
Legend
High-Roller
Real Name: S E B I
Steam ID: sh4d00W
INTERN
«
on:
22 July 2014, 10:49:23 »
Stoican: "Îi remarc pe Lazăr şi Rotariu. Vom avea un cuvânt greu de spus în acest sezon"
Dinamo s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Ligii, după ce a trecut cu 3-1 de Concordia Chiajna. Antrenorul Flavius Stoican şi-a felicitat elevii şi s-a declarat convins că echipa sa va avea un cuvânt greu de spus în viitoarea ediţie de campionat.
"Sunt bucuros că am reuşit să mergem mai departe în această competiţie. Am întâlnit o echipă foarte bună şi bucuria este şi mai mare. Mi-a plăcut întreaga echipă, dar aş vrea să-i remarc pe Lazăr şi Rotariu care au făcut diferenţa. În repriza a doua puteam să ne desprindem la o diferenţă mai mare, vreau să continuăm pe aceeaşi linie. Vom avea un cuvânt greu de spus în acest sezon şi nu vreau să rămână doar vorbe. Chiar dacă pierdeam nu căutam un alibi în faptul că am jucat pe un teren sintetic, deşi este artificial, este foarte bun, poţi să pasezi pe el. Şi noi şi ei jucăm pe acelaşi teren. Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ, să nu ne luăm aere, am încredere că putem face diferenţa indiferent de adversar", a declarat Stoican.
El le-a transmit multă baftă lui Cristian Bălgrădean şi Laurenţiu Rus, care au plecat de la Dinamo: "Menirea mea este să găsesc soluţii, chiar dacă au plecat doi jucători de care eu m-am ataşat, voi încerca să fac asta. Le transmit multă baftă şi să le fie bine. Am înţeles că momentan nu mai pleacă nimeni, dar niciodată să nu spui niciodată. La Dinamo nu sunt salarii mici, pentru România 5-6 mii de euro e un salariu bun".
Stoican a menţionat că a decis să-i ofere banderola de căpitan lui Valentin Lazăr, deoarece acesta a făcut o pregătire foarte bună şi a fost foarte mulţumit de el şi la antrenamente.
Sursa:
DigiSport.ro
«
Last Edit: 22 July 2014, 10:59:49 by MefX™
»
Bogdan ✖️
Legend
High-Roller
Real Name: Bogdan
Steam ID: -
Re: Stoican: "Îi remarc pe Lazăr şi Rotariu. Vom avea un cuvânt greu de spus în ...
«
Reply #1 on:
22 July 2014, 10:53:49 »
Rotariu mi se pare destul de bun la varsta lui,are tot viitorul in fata,iar Lazar s-a cam obisnuit cu postul de titular.
Când vezi o afacere de succes înseamnă că cineva a luat o decizie curajoasă.
[SG]P1xuletz.xD
A D D I C T E D.
Legend
God
Re: Stoican: "Îi remarc pe Lazăr şi Rotariu. Vom avea un cuvânt greu de spus în ...
«
Reply #2 on:
22 July 2014, 11:47:05 »
Rotarui la dinamo , Valceanu la steaua
IstuntmanI
GZS Owner
Administrator
Cyborg
Steam ID: istuntmani
«
Reply #3 on:
22 July 2014, 16:25:32 »
"cuvant greu de spus"... sigur ...
https://db.tt/gWwtIpyA
Follow me on @
Facebook
.
Print
Pages: [
1
]
Go Up
« previous
next »
Skilled Gaming
»
Timp Liber/Free Time
»
Sport
»
Fotbal/Football/Soccer
»
INTERN
Cookies help us provide you a better browsing experience. By using our site, you consent to the use of cookies by us.
OK
SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal