Author Topic: EXTERN Hummels spune că transferul său de la Bayern la Dortmund [...]  (Read 567 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline [SG]P1xuletz.xD

• A D D I C T E D.
  • Legend
  • God
  • *
  • Todos los Torros.
EXTERN Hummels spune că transferul său de la Bayern la Dortmund [...]
« on: 10 September 2014, 23:48:24 »

[Skilled Sport] Hummels spune că transferul său de la Bayern la Dortmund a fost cea mai bună decizie! [Skilled Sport]

Mats Hummels, fundaşul lui Borussia Dortmund, spune că Bayern Munchen se foloseşte de toate “uneltele” pentru a slăbi echipa de pe Signal Iduna Park, făcând referire la declaraţiile oferite de preşedintele lui Bayern Munchen în legătură cu situaţia contractuală a lui Marco Reus.
Hummels a început cariera de fotbalist chiar pentru pentru Bayern Munchen, însă acesta a fost transferat definitiv în 2009 de câtre BVB, după un an împrumut la echipa din Dortmund.

“Bayern a încercat în ultimul timp să ne creeze tot felul de probleme, prin toate mijloacele. Uitaţi-vă la ce a spus preşedintele lui Bayern despre contractul lui Reus. Asemenea atacuri sunt calculate”, spune Hummels pentru Transfermarkt.

“Recunosc, aş fi putut astăzi să joc pentru Bayern Munchen, mai ales dacă bavarezii nu l-ar fi adus la echipă în 2007, pe Breno. Se pare că am ales decizia bună, de a veni la Dortmund, cea mai bună alegere din viaţa mea”

“Mă simt bine aici, sunt ferict, de asta mi-am şi prelungit contractul până în 2017, deoarece vreau să rămân aici şi să dau un exemplu pentru restul jucătorilor”, a mai adăugat Hummels.

Sursa: superfotbal.ro
« Last Edit: 10 September 2014, 23:49:10 by [uTD]P1xuletzXD »

Offline IstuntmanI

• GZS Owner
  • Administrator
  • Cyborg
  • *
  • Real Name: NcF http://fb.me/cnistor96
  • Steam ID: istuntmani
Re: Hummels spune că transferul său de la Bayern la Dortmund [...]
« Reply #1 on: 11 September 2014, 01:12:23 »
Se vede oricum ca Bayern incearca sa slabeasca BVB. xD Imi plac ambele echipe, dar mai mult Bayern. :D

Offline Bogdan ✖️

• Legend
  • High-Roller
  • *
  • ZEW
  • Real Name: Bogdan
  • Steam ID: -
Re: Hummels spune că transferul său de la Bayern la Dortmund [...]
« Reply #2 on: 11 September 2014, 11:24:52 »
Ii sta bine aici. :))

Când vezi o afacere de succes înseamnă că cineva a luat o decizie curajoasă.

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal