Author Topic: EXTERN Guardiola a refuzat Chelsea şi Manchester City pentru a antrena la Bayern Munche  (Read 537 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline [SG]P1xuletz.xD

• A D D I C T E D.
  • Legend
  • God
  • *
  • Todos los Torros.

[Skilled Sport] Guardiola a refuzat Chelsea şi Manchester City pentru a antrena la Bayern Munchen [Skilled Sport]

În noua sa carte, “Pep Confidential”, Guardiola povesteşte un episod în care a refuzat-o pe Chelsea şi pe Manchester City pentru a antrena la Bayern Munchen.
“Pregăteşte-te, Manel, am ales Bayern”, spune Guardiola. În Pescara, în nord-estul Italiei, Manel Estiarte zâmbeşte. Chiar dacă echipele cu bugetul cel mai mare din Anglia l-au ofertat, acesta a ales să antreneze în Germania, echipa care cu un sezon în urmă, a câştigat tot ce se putea.

În timp ce Guardiola îşi luase un an vacanţă pentru a reflecta asupra deciziei, dar şi pentru a-şi reîncărca bateriila, ofertele pentru tehnicianul spaniol continuau să curgă. Cei de la Manchester City au fost foarte, foarte insistenţi. Guardiola s-a întâlnit în Paris şi cu Abramovich, patronul lui Chelsea, care era pregătit să facă orice pentru a-l aduce la cârma echipei de pe Stamford Bridge.

După ultimul său meci pe banca Barcelonei, echipă care a cunoscut succesul suprem sub comanda sa, Guardiola a anunţat că va demisiona din funcţia de antrenor, nedorind ca un an de zile să lucreze în altă parte. Imediat după ultimul său meci, în finala Cupei Regelui, 3-0 împotriva lui Atletico Madrid, ofertele au început să curgă.

Tot în acea perioadă, Bayern Munchen pierdea finala Ligii Campionilor în faţa lui Chelsea, chiar pe Allianz Arena. Era un sezon dezamăgitor pentru Bayern, cu o săptămână înainte pierduseră cu 5-2 Cupa Germaniei, în faţa celor de la Borussia Dortmund, iar rivalii lor câştigaseră şi al doilea titlu consecutiv, terminând cu 8 puncte avans în faţa lui Bayern.

Pe bancă era chiar Heyckens, antrenorul care avea să mai stea un an pe banca bavarezilor, aşa cum îi promisese soţiei, pentru a câştiga tot ce pierduse cu un sezon în urmă.

Pe 4 Mai, 2011, Guardiola şi Estirate stăteau în tribunele de pe Old Trafford şi urmăreau cum echipa antrenată de Ferguson câştiga cu scorul de 4-1 meciul cu Schalke. În timpul meciului, Guardiola a spus: “Îmi place atmosfera de aici, aş putea antrena aici într-o bună zi!”

Guardiola era un mare fan al jucătorilor legendari, iar acesta s-a întâlnit cu Rummenigge şi cu Hoeness pentru a sta de vorbă: “M-am întâlnit cu ei pentru a discuta, dar am vorbit foarte puţin despre posibilitatea ca eu să antrenez pe Bayern. Cred că cei doi m-au fermecat foarte mult de am ajuns să mai târziu să antrenez aici”, spune Guardiola.

Aflat în New York, la aproape un an după ce demisionase din postul de antrenor al Barcelonei, inundat cu oferte din partea celor de la Manchester City, Chelsea şi AC Milan, Pep îl sună pe Manel şi îi transmite decizia. La foarte scurt timp, Sky Italia transmite “Breeaking News-ul”, iar publicaţiile germane sunt şi ele luate pe nepregătite, încercând să nu scrie nimic oficial, deoarece zvonurile circulau în fiecare zi. Câteva ore mai târziu, Guariola făcea public alegerea pe care o luase, iar restul e istorie…

Sursa: superfotbal.ro

Offline Badboy.UndeadArmy™

• Skilled Gaming Legend
  • Legend
  • God
  • *
  • Legends Never Die
  • Real Name: S.B.SZ.
  • Steam ID: badboyundeadarmy
Bayern e echipa mai puternica si cu potential mai mare.A ales bine.

Follow me on:
FaceBook
Instagram

Ai nevoie de ajutor? Trimite-mi un PM !
Do you need help? Send me a PM !

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal