Author Topic: EXTERN Mario Balotelli: “Gerrard este la acelaşi nivel cu Andrea Pirlo”  (Read 549 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline [SG]P1xuletz.xD

• A D D I C T E D.
  • Legend
  • God
  • *
  • Todos los Torros.

[Skilled Sport] Mario Balotelli: “Gerrard este la acelaşi nivel cu Andrea Pirlo” [Skilled Sport]

Atacantul italian al celor de la Liverpool, crede că Steven Gerrard, căpitanul “cormoranilor”, este la acelaşi nivel cu veteranul din echipa lui Juventus, Andrea Pirlo.
“Gerrard este un jucător fantastic”, spune Mario pentru revista SPORT. “Înainte să vin aici nu prea văzusem foarte multe din partea lui, dar wow. Când mă gândesc la el, mă gândesc că este la acelaşi nivel cu Pirlo”, spune atacantul, în vârstă de 24 de ani, care a avut ocazia să joace cu amândoi în echipă.

“Are viziune, are tehnică, este şi foarte puternic. Steve poate să facă orice. Va fi foarte greu pentru echipă să găsească un jucător ca el în următorii ani”

Referitor la lipsa de goluri în tricoul lui Liverpool, Balotelli a spus: “Trebuie să joc mai mult în careu. Câteodată nu fac destul, dar îmi dau silinţă să joc cât pot de bine.  Nu este alegerea mea, eu întotdeauna aş juca cu doi atacanţi, dar Brendan mi-a spus că pot juca singur în atac. Înţeleg că atunci când mingea vine din spate sau din lateral, eu trebuie să fiu în faţă, în careu, deoarece s-ar putea să nu fie nimeni în împrejur”

“La antrenamente încercăm mai multe tactici. Am încredere în mine şi în echipă, sunt sigur că vor veni şi golurile din partea mea”, a mai adăugat Balotelli.

Sursa: superfotbal.ro

Offline IstuntmanI

• GZS Owner
  • Administrator
  • Cyborg
  • *
  • Real Name: NcF http://fb.me/cnistor96
  • Steam ID: istuntmani
Yep, Gerrard este genial, imi place jucatorul asta de multi ani. ;x

Offline Badboy.UndeadArmy™

• Skilled Gaming Legend
  • Legend
  • God
  • *
  • Legends Never Die
  • Real Name: S.B.SZ.
  • Steam ID: badboyundeadarmy
Difera putin stilul dar sunt 2 jucatori excelenti.

Follow me on:
FaceBook
Instagram

Ai nevoie de ajutor? Trimite-mi un PM !
Do you need help? Send me a PM !

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal