Author Topic: EXTERN Wenger este încrezător şi spune că Arsenal poate câştiga titlul în acest sezon  (Read 556 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline [SG]P1xuletz.xD

• A D D I C T E D.
  • Legend
  • God
  • *
  • Todos los Torros.

[Skilled Sport] Wenger este încrezător şi spune că Arsenal poate câştiga titlul în acest sezon [Skilled Sport]

Antrenorul lui Arsenal este încrezător în şansele echipei sale şi spune că poate cuceri titlul în acest sezon, chiar dacă diferenţa dintre Arsenal şi Cheslea (prima clasată) este de nouă puncte în clasament.
“Diferenţa de puncte este imensă între noi şi Chelsea, recunosc. Nouă puncte diferenţă în şapte etape este foarte mult. Cred că cea mai completă echipă este Manchester City. La Chelsea dacă se va accidenta un jucător important nu îi văd prea bine, însă City are variante. În meciul direct City a dominat, chiar şi cu un om în minus”, spune Wenger pentru beINSports.

Criticile l-au înţepat pe Wenger după înfrângerea în faţa lui Mourinho, spunând că nu are planuri de rezervă în cazul în care tactica aleasă de el nu dă rezultate.

“Este ridicol! Sincer, nu am înţeles niciodată ce înseamnă planul A, B, C. Această discuţie este o dezbatere din altă epocă. Am revăzut meciul cu Chelsea şi pot să spun că am pierdut din vina noastră, că nu am ştiut să profităm de ocaziile pe care le-am creat şi că am greşit în apărare la goluri”

“Nimic nu este pierdut, mai este mult de jucat în acest campionat şi cred că putem să terminăm pe primul loc. Dacă vrem să câştigăm meciurile cu echipele mari, trebuie să ne asigurăm că nu vom mai repeta greşelile din meciul cu Chelsea”, a mai adăugat Wenger.

Sursa: superfotbal.ro

Offline IstuntmanI

• GZS Owner
  • Administrator
  • Cyborg
  • *
  • Real Name: NcF http://fb.me/cnistor96
  • Steam ID: istuntmani
Nope... nu poate, nu cat timp este Chelsea prin jur. >:)

Offline Badboy.UndeadArmy™

• Skilled Gaming Legend
  • Legend
  • God
  • *
  • Legends Never Die
  • Real Name: S.B.SZ.
  • Steam ID: badboyundeadarmy
Chelsea e o piedica mare,nu prea au sanse.

Follow me on:
FaceBook
Instagram

Ai nevoie de ajutor? Trimite-mi un PM !
Do you need help? Send me a PM !

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal