Author Topic: EXTERN Cristiano Ronaldo: “O să dobor recordul de goluri din UCL, nu îmi fac griji!”  (Read 722 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline [SG]P1xuletz.xD

• A D D I C T E D.
  • Legend
  • God
  • *
  • Todos los Torros.

[Skilled Sport] Cristiano Ronaldo: “O să dobor recordul de goluri din UCL, nu îmi fac griji!” [Skilled Sport]

Imediat după meciul de pe Anfield, câştigat de Real Madrid cu scorul de 3-0, Ronaldo s-a mai apropiat la un gol de recordul de goluri al lui Raul  în Champions League.
“Nu sunt îngrijorat în privinţa recordului, o să-l dobor în meciurile următoare. Messi, de asemenea, este şi el foarte aproape, cred că amândoi vom reuşi acest lucru”, a spus Ronaldo pentru SkySports.

“Sunt foarte fericit că am reuşit să câştigăm pe Anfield. Ştiam că este dificil să joci aici, dar am făcut un meci fantastic, am jucat foarte bine, mai ales în prima repriză. Acum, calificarea este rezolvată în proporţie de 75%”, a mai adăugat portughezul.

Carlo Ancelotti a fost şi el încântat cu victoria de pe Anfield, însă a spus că lucrurile trebuie luate pas cu pas: “Este o victorie importantă, este pentru prima dată când Real câştigă în faţa lui Liverpool. Cred că am jucat foarte bine, foarte eficient. Dacă vom juca aşa mai departe, poate vom reuşi ce am reuşit anul trecut. Va fi foarte greu, dar este posibil dacă jucăm în continuare aşa”, a declarat italianul.

Sursa: superfotbal.ro

Offline >.marKeLonn.<

• ησтнιηg ιѕ ιηєνιтαвℓє
  • Legend
  • High-Roller
  • *
  • SUCCES IS MY ONLY MOTHERF*CKING OPTION
  • Real Name: ^ M.J.Z ^ Angelo ^
Deja devine prea incapatanat , sunt curios ce va iesi din asta.

" The world is going to judge you no matter what yo do , so live your life the f*cking way you want to " 

Offline IstuntmanI

• GZS Owner
  • Administrator
  • Cyborg
  • *
  • Real Name: NcF http://fb.me/cnistor96
  • Steam ID: istuntmani
Sigur va reusi, si el si Messi, ba chiar il vor depasi cu mult... sunt niste masini de goluri, care au in spate niste echipe fabuloase. :D

Offline Manu.

• Romania National Trucking-co fondator
  • High-Roller
  • *
  • SlowMoution.:3
  • Real Name: Manu
  • Steam ID: Manu.
Eu zic ca o sa doboare Messi primul,dar depinde care dintre ei doi o sa aiaba primul meci in UCL.

Offline Badboy.UndeadArmy™

• Skilled Gaming Legend
  • Legend
  • God
  • *
  • Legends Never Die
  • Real Name: S.B.SZ.
  • Steam ID: badboyundeadarmy
Ronaldo nu poate fi oprit si PUNCT!

Follow me on:
FaceBook
Instagram