Author Topic: EXTERN Noua stea a Realului e dorită de campioana Angliei. Manchester City oferă o sumă  (Read 661 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline [SG]P1xuletz.xD

• A D D I C T E D.
  • Legend
  • God
  • *
  • Todos los Torros.

[Skilled Sport] Noua stea a Realului e dorită de campioana Angliei. Manchester City oferă o sumă uriașă pentru Isco [Skilled Sport]

Isco a avut o excelentă PRIMĂ parte a sezonului competițional. La Real Madrid a profitat și de accidentarea lui Gareth Bale, jucând în fiecare dintre cele 11 etape disputate până acum, iar selecționerul spaniol Vicente Del Bosque l-a titularizat în premieră și în prima reprezentativă iberică.

Mijlocașul în vârstă de 22 de ani i-a răsplătit încrederea lui Del Bosque cu un gol superb cu care a deschis scorul în meciul cu Belarus  iar prestațiile bune l-au adus în vizorul lui Manchester City, care pregătește o sumă importantă de BANI pentru a încerca să îl transfere încă din această iarnă.

Până la 50 de milioane de EURO e dispusă campioana Angliei să achite în schimbul mijlocașului spaniol, potrivit cotidianului Sport, care susține că între cele două părți ar fi deja un acord de principiu.

Antrenorul Manuel Pellegrini ar putea avea un cuvânt greu de spus în această mutare. Chilianul e tehnicianul sub comanda căruia Isco a avut prestații excelente la Malaga, care i-au convins pe cei de la Real să îl cumpere în vara lui 2013, pentru 30 de milioane de euro.

"Pellegini a spus că mă place ca jucător și e o onoare pentru mine, fiindcă a fost tatăl meu în fotbal. Știu că mă vrea la City și aș putea continua sub conducerea lui, fiindcă îți dă toată încrederea din lume. Mă simt foarte confortabil cu el.", a declarat Isco, potrivit sursei citate.

3 spanioli are în lot Manchester City, în acest moment: Jesus Navas, David Silva și Jose Angel Pozo. De City aparține și Alvaro Negredo, atacantul împrumutat în acest sezon la Valencia. orbitor de spaniolă este și antrenorul "cetățenilor" - chilianul Manuel Pellegrini, care l-a pregătit pe Isco și la Malaga.

Sursa: superfotbal.ro

Offline IstuntmanI

• GZS Owner
  • Administrator
  • Cyborg
  • *
  • Real Name: NcF http://fb.me/cnistor96
  • Steam ID: istuntmani
Este un jucator foarte bun, e normal sa fie cautat. =D Nu prea stiu daca ar pleca, ei nu prea au nevoie de el oricum. xD

Offline Manu.

• Romania National Trucking-co fondator
  • High-Roller
  • *
  • SlowMoution.:3
  • Real Name: Manu
  • Steam ID: Manu.
Eu zic ca ar fi frumos sa plece la MC.:)

Offline Badboy.UndeadArmy™

• Skilled Gaming Legend
  • Legend
  • God
  • *
  • Legends Never Die
  • Real Name: S.B.SZ.
  • Steam ID: badboyundeadarmy
E tanar si tehnic.Poate ajunge oriunde xD

Follow me on:
FaceBook
Instagram

Ai nevoie de ajutor? Trimite-mi un PM !
Do you need help? Send me a PM !

Offline Bogdan ✖️

• Legend
  • High-Roller
  • *
  • ZEW
  • Real Name: Bogdan
  • Steam ID: -
Isco mai bine ar pleca la MC,acolo o sa prinda prima echipa. ;)

Când vezi o afacere de succes înseamnă că cineva a luat o decizie curajoasă.

Offline Patrick.

• Spam Machine
  • *
  • R.N.T Best Server For Ever :)
  • Real Name: Patrick
  • Steam ID: Patrick.
Un transfer la Manchester City nu ar strica pentru Isco ca acolo prinde primul 11 sigur :)

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal