Author Topic: EXTERN Falcao, afectat : "O mare dezamagire ca nu pot juca pentru United.Transferul...  (Read 769 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Bogdan ✖️

• Legend
  • High-Roller
  • *
  • ZEW
  • Real Name: Bogdan
  • Steam ID: -
[Skilled Sport]Falcao, afectat : "O mare dezamagire ca nu pot juca pentru United.Transferul definitiv e in pericol[Skilled Sport]

După ultimele probleme fizice ale lui Radamel Falco, transferul definitiv al sud-americanului pe Old Trafford este pus sub semnul întrebării.

Antrenorul lui Manchester United, Louis Van Gaal, este îngrijorat de starea atacantului său.
"Va avea nevoie de timp. Săptămâna viitoare se va antrena alături de echipă, dar va avea nevoie de cel puţin 14 zile pentru a reveni într-un meci de Premier League", a dezvăluit managerul olandez, în cursul zilei de joi.

Ultima problemă a jucătorului împrumutat de la AS Monaco este o accidentare la gambă. Falcao nu a dorit să ofere detalii presei engleze despre starea sa, însă a avut o scurtă declarație pentru postul TV oficial al lui Manchester United:

"Mă recuperez, este o perioadă dificilă. Voi încerca să revin cât mai rapid pe teren. Este o mare dezamăgire pentru mine să nu pot juca. Trebuie să am răbdare, lucru pe care îl transmit și fanilor", a declarat Radamel Falcao.
Columbianul a jucat doar 5 meciuri de când a ajuns la Manchester United, și a înscris o singură dată, în victoria cu Everton
De atunci el nu a mai apărut decât o dată pe teren, 18 minute cu WBA (2-2), într-un meci disputat pe 20 octombrie
« Last Edit: 22 November 2014, 10:36:57 by [uTD]P1xuletzXD »

Când vezi o afacere de succes înseamnă că cineva a luat o decizie curajoasă.

Offline [SG]P1xuletz.xD

• A D D I C T E D.
  • Legend
  • God
  • *
  • Todos los Torros.
Cred ca tot la monaco va ramane !

P.S : vezi pe viitor , daca mai postezi la fotbal nu copia tot ce scrie pe digisport , aici ma refer sa nu copii si alea cu " Detalii aici " etc ....

Offline Badboy.UndeadArmy™

• Skilled Gaming Legend
  • Legend
  • God
  • *
  • Legends Never Die
  • Real Name: S.B.SZ.
  • Steam ID: badboyundeadarmy
Cred ca tot la monaco va ramane !

P.S : vezi pe viitor , daca mai postezi la fotbal nu copia tot ce scrie pe digisport , aici ma refer sa nu copii si alea cu " Detalii aici " etc ....
La United are sanse mici sa joace meci de meci.De asta era mai bine,daca ramanea la Monaco! xD

Follow me on:
FaceBook
Instagram

Ai nevoie de ajutor? Trimite-mi un PM !
Do you need help? Send me a PM !

Offline IstuntmanI

• GZS Owner
  • Administrator
  • Cyborg
  • *
  • Real Name: NcF http://fb.me/cnistor96
  • Steam ID: istuntmani