Author Topic:  Microsoft si Sony, atacate de hackeri in ziua de Craciun. Ce s-a intamplat  (Read 766 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline AroWn.xD

• Expert HTML & CSS
  • High-Roller
  • *
  • Full stack Developer(Node.JS)
  • Real Name: Robert Silviu
  • Steam ID: AroWnD

[Skilled News]Microsoft si Sony, atacate de hackeri in ziua de Craciun. Ce s-a intamplat  [Skilled News]

Hackerii si-au asumat responsabilitatea pentru acest nou atac.
Microsoft si Sony, atacate de hackeri in ziua de Craciun. Ce s-a intamplat

Hackerii si-au asumat responsabilitatea pentru acest nou atac.

Microsoft Xbox Live si Sony PlayStation Network au fost offline in ziua de Craciun, un grup de hackeri asumandu-si creditul pentru aceasta problema. In dimineata zilei de Craciun, userii nu au putut sa isi foloseasca noile console sau jocuri cumparate de Craciun. Atat Microsoft, cat si Sony au recunoscut problemele.
yoda.ro

Offline IstuntmanI

• GZS Owner
  • Administrator
  • Cyborg
  • *
  • Real Name: NcF http://fb.me/cnistor96
  • Steam ID: istuntmani
Lizard Squad sunt cei care sunt responsabili de acest DDoS imens. Grupul de hackeri Anonymous le-au declarat razboi oficial din aceasta cauza, mai ales pentru ca cei de la Lizard Squad i-au acuzat pe cei de la Anonymous ca lucreaza cu guvernul (in special cu FBI). Am citit si eu multe despre chestia asta care se intampla in ultimele zile, e foarte interesant.

Offline [SG]P1xuletz.xD

• A D D I C T E D.
  • Legend
  • God
  • *
  • Todos los Torros.
Doamne ce hackeri , au ajuns sa atace firme ca microsoft si sony :O

Offline Badboy.UndeadArmy™

• Skilled Gaming Legend
  • Legend
  • God
  • *
  • Legends Never Die
  • Real Name: S.B.SZ.
  • Steam ID: badboyundeadarmy
Ciudat,ce mai urmeaza? :))

Follow me on:
FaceBook
Instagram

Ai nevoie de ajutor? Trimite-mi un PM !
Do you need help? Send me a PM !

Offline Syder

• Salut !
  • Spam Machine
  • *
  • I love drift !
  • Real Name: Tudorov Alexandru
  • Steam ID: syderalex096
          Va spun eu , am presimtirea oarecum ca urmatoarele generatii , doar hackerii vor mai avea acces la tehnologie , iar oamenii de rand nu prea , fiind vanati mai rau ca vanatorul pe urs. Daca a fost atacat Microsoft , orice companie de securitate e mic copil pe langa ei .. in cazul asta , nici FBI daca ar fi nu ar putea lua masuri impotriva lor , ajungandu-se la un dezastru ( in cazul in care devin nebuni de legat ) :))
My YouTube Channel : Click
Vorbesti de mine prin spatele meu ? Inseamna ca viata mea este evident mult mai interesanta decat a ta. Trist , nu ?!

Offline ActiON_

• Legend
  • High-Roller
  • *
  • Real Name: Cozmiuc Alexandru Andrei
Razbunare... :)) Oare ce motiv au avut? Hackerii vor incepe sa atace si cele mai mari companii de IT. De fapt, au inceput asta.

Ai vreo problema/nelamurire in legatura cu forumul nostru? Citeste acest topic si daca nu ai gasit raspunsul potrivit, da un reply!

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal