Author Topic:  Nationalitatile + limbile voastre ? | Pentru cei care nu-s Romani complet  (Read 2288 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline IstuntmanI

• GZS Owner
  • Administrator
  • Cyborg
  • *
  • Real Name: NcF http://fb.me/cnistor96
  • Steam ID: istuntmani
Deci, fara sa vreau, acum ceva timp am observat ca Administratorii de pe Skilled Gaming sunt de nationalitati diferite: Eu roman 100%, K1DDU italian 100%, Vasya moldovean 100%, si mai nou si B@dboy, il adaugasem strict ca merita, dar acum m-am gandit ca si el este de nationalitate diferita: este ungur (nu stiu in ce procent, nu stiu de parintii lui, dar el are nume de ungur, vorbeste si limba). Toti ne vorbim si scriem limbile perfect.

Si acum in timp ce vorbeam cu ManuRNT am aflat ca este cam in procent de 75% francez. (tatal francez 100%, iar mama 50% romanca, 50% frantuzoaica)

Un alt utilizator, Patrick (fost membru V.I.P.), este 100% neamt, din cate mi-a spus ManuRNT.

Am ramas fascinat, chiar azi vorbeam cu doi colegi despre globalizare, si dadusem ca exemplu administratorii Skilled Gamingului, nestiind de Patrick si ManuRNT.

Acum, dupa ce v-am zis aceasta scurta povestire, vreau sa va intreb ceva:

1. De ce nationalitate sunteti ? Spuneti in procente, si de la mama, si de la tata (cum am facut eu la ManuRNT)
2. Cat de bine vorbiti si scrieti limbile pe care le aveti de la nationalitate ? (daca sunteti de mai multe nationalitati, spuneti la fiecare. De exemplu: daca sunteti neamt intr-un anumit procent, spuneti cat de bine vorbiti germana)

De preferat dati reply doar daca aveti si o alta nationalitate in componenta, deoarece majoritatea de aici sunteti 100% romani, iar daca dati reply, completati raspunsuri la intrebarile de mai sus, numerotat. :D

Daca voi considerati ca stiti foarte bine o alta limba decat romana si engleza (dupa ceea ce spuneti in post), pe viitor este posibil sa va contactez pentru un mic proiect cu voi, legat de Green Zone Stuntage, va voi intreba la momentul in care va fi nevoie daca sunteti interesati sa ma ajutati, si voi detalia apoi. Am chiar si un prieten slovac care vorbeste foarte bine acea limba, cred ca e 100% slovac, nu stiu de parintii lui, dar are nume de slovac, si vorbeste limba, si traieste pe acolo, iar el este posibil sa se alature proiectului meu pe viitor.

Multumesc ! Astept cat mai multe raspunsuri, ma intereseaza mult acest subiect !
« Last Edit: 06 January 2015, 20:10:39 by ![]stuntman[]! »

Offline ActiON_

• Legend
  • High-Roller
  • *
  • Real Name: Cozmiuc Alexandru Andrei
Sunt 100% roman si vorbesc 100% romana. Parintii mei sunt nascuti in Moldova (a noastra, din Romania), dar eu sunt nascut la Arad (in Crisana). Asadar, sunt 100% roman.
« Last Edit: 06 January 2015, 17:32:16 by ActiON_ »

Ai vreo problema/nelamurire in legatura cu forumul nostru? Citeste acest topic si daca nu ai gasit raspunsul potrivit, da un reply!

Offline [SG]P1xuletz.xD

• A D D I C T E D.
  • Legend
  • God
  • *
  • Todos los Torros.
1 . 100% Roman , nascut in Focsani judetul vrancea [ Mama din Vrancea / Tata din bucuresti ]
2. Romana - 90%

Offline Chris Black

• LGBTI Member
  • Legend
  • High-Roller
  • *
  • Genius.
  • Real Name: C.R.
  • Steam ID: Unknown
100% Italian  :bz
Mai putin si SG poate fi un forum international, plus fiind in engleza :v =)) ar fi super sa avem tot felul de oameni si din alte tari chiar , chiar daca ei nu sunt romani :-? :)) ca unii din noi stim engleza si am putea colabora cu ei in engleza prin posturi s.a.m.d xD ^_^.

Legend

Offline Badboy.UndeadArmy™

• Skilled Gaming Legend
  • Legend
  • God
  • *
  • Legends Never Die
  • Real Name: S.B.SZ.
  • Steam ID: badboyundeadarmy
E foarte interesanta situatia.Am sesizat si eu asta,de cand am devenit Administrator.
Deci,sa va povestesc,cum stau lucrurile la mine.Sunt intrebat foarte des,din ce tara sunt,avand in vedere ca sunt ungur.Iar cand,spun "Romania",se mira toti si intreaba "Esti ungur din Romania?".Ma amuza foarte mult,putini stiu istorie pe aici,din cate am observat.Maghiarii au sosit in zona asta,numita bazinul Panonic,in 859 dupa un drum lung facut de acestia de la Muntii Ural.Asa au ajuns eu aici,prin stramosii mei,bineinteles!In acea vreme nu a existat o sursa clara despre romani,ei au venit abia dupa,si au fost mentionati sub numele de "vlahi".Ungaria avea un teritoriu imens dar a pierdut mult,in urma primului razboi mondial,fiind printre cei invinsi.A pierdut Transilvania,care a fost cedata Romaniei.(Pe atunci era Imperiul Austro-Ungar)Cam asta in mare parte,sa aveti habar ce caut eu aici. ;)) Sincer,nu inteleg,cum nu stiti despre asta.

Asadar sunt 100 % ungur,si da,ma mandresc cu asta.M-am nascut la Reghin,jud. Mures,Transilvania(regiune care apartinut in trecut Ungariei,de aici se explica faptul ca sunt ungur).Nu am nici o problema cu romanii,am multi prieteni romani,foarte multi.Ma inteleg bine cu totii.Am reusit sa ma integrez aici la voi.Vorbesc destul de bine romana(cred ca stiti),uneori chiar mai bine ca presupusii romani(astia 100 %)Atata timp,cat ma respecati,va respect si eu.Am dovedit asta,imi doream enorm sa ajung la rankul asta,sa va ajut.Pentru mine,sunteti ca o a doua familie.

Vorbesc in mare parte maghiara.Pot sa zic ca folosesc enorm si romana,aici pe SG,cu prietenii romani,la scoala.Inafara de astea 2,invat engleza si germana la scoala.(Engleza o stiu mai bine,germana mai putin)

Spor la citit.

PS:stuntman,frumos din partea ta ca ne prezinti colegilor tai :))
« Last Edit: 06 January 2015, 18:13:15 by [SG]B@dboy™ »

Follow me on:
FaceBook
Instagram

Ai nevoie de ajutor? Trimite-mi un PM !
Do you need help? Send me a PM !

Offline xCristi™

• Hero Member
  • *
  • ★Staff xSA★
  • Real Name: Cristian
  • Steam ID: [xSA]Cristi.xD
1. 50% roman ! [Tata- Canada / Mama - Bucuresti ]
2. Romana 90% | Franceza 70%

Offline BiiBuu

• Senior
  • *
1.100% roman .
2. 100% romana | 85-90 % Engleza si as putea sa invat Rusa de la bunica :-?

Offline Patrick.

• Spam Machine
  • *
  • R.N.T Best Server For Ever :)
  • Real Name: Patrick
  • Steam ID: Patrick.
100% Deutsch vorbesc perfect si cu scrisu nu merg rau :)) :D

Offline s l a m

• T I T A N I U M
  • Legend
  • God
  • *
  • Retired
  • Real Name: Aurelian
  • Steam ID: slamsg
Daca sunteti romani, de ce mai postati ? :))
Topicul asta se refera la cei care au parinti de alta nationalitate (implicit, sunt si ei de alta nationalitate)!

Mor.
« Last Edit: 06 January 2015, 19:44:44 by .:: sLaM ::. »

· ,.-~*’¨¯¨’*·~-.¸-(_S L A M_)-,.-~*’¨¯¨’*·~-.¸

Legends never die

http://slam-official.tumblr.com/
http://www.youtube.com/user/DeepWyNN

FH3 - FH4 - FH5 player

· ,.-~*’¨¯¨’*·~-.¸-(_S L A M_)-,.-~*’¨¯¨’*·~-.¸

Offline VALIK

• Spam Machine
  • *
  • ~ xGhost' ~
  • Real Name: valik
100% moldovean.
95% romana | 80% italiana | 95% rusa .

Offline Manu.

• Romania National Trucking-co fondator
  • High-Roller
  • *
  • SlowMoution.:3
  • Real Name: Manu
  • Steam ID: Manu.
75% Francez [Tata Francez , Mama 50% Frantuzoaica]
80-90 la suta Franceza ( nu prea stiu sa scriu cuvintele :| ) si 100% Romana.

Offline Bogdan ✖️

• Legend
  • High-Roller
  • *
  • ZEW
  • Real Name: Bogdan
  • Steam ID: -
50% roman ( Tata - roman / mama - rusoaica cu cetatenie romana :)) )
Romana o stiu in proportie de 90%,engleza 80% iar rusa 0% :))

Când vezi o afacere de succes înseamnă că cineva a luat o decizie curajoasă.

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal