Author Topic: EXTERN Real Madrid a transferat "cel mai bun jucător german din 2014". I-a luat faţa lu  (Read 635 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline [SG]P1xuletz.xD

• A D D I C T E D.
  • Legend
  • God
  • *
  • Todos los Torros.

[Skilled Sport] Real Madrid a transferat "cel mai bun jucător german din 2014". I-a luat faţa lui Neuer [Skilled Sport]

Manuel Neuer şi Miroslav Klose erau favoriţi la câştigarea premiului acordat pentru cel mai bun jucător neamţ al anului 2014, în viziunea fanilor echipei naţionale a Germaniei.

Totuşi, în anul în care Mannschaft-ul şi-a adjudecat al patrulea titlu mondial, Toni Kroos este considerat cel mai bun jucător, lăsându-l pe Neuer să se lupte pentru "Balonul de Aur" cu Ronaldo şi Messi.

"Vreau să le mulţumesc fanilor echipei naţionale. Să fiu votat numărul unu în anul în care Germania a câştigat Cupa Mondială înseamnă mult pentru mine, mai ales că voturile vin din toate colţurile lumii", a declarat mijlocaşul de 25 de ani.

Fotbalistul ajuns în vara trecută la Real Madrid a disputat 1532 de minute pentru selecţionata condusă de Joachim Low în 2014, timp în care a trimis 1544 de pase cu un procentaj de reuşită de 89,73%.

De asemenea, Toni a trimis 37 de şuturi pe spaţiul porţii în 2014 pentru Germania şi şi-a trecut în cont 4 reuşite şi 5 pase decisive.

Sursa: digisport

Offline Manu.

• Romania National Trucking-co fondator
  • High-Roller
  • *
  • SlowMoution.:3
  • Real Name: Manu
  • Steam ID: Manu.
Toni Kroos , este un jucator exceptional , este un mijlocaj central incredibil , eu cred ca merita acest premiu.

Offline IstuntmanI

• GZS Owner
  • Administrator
  • Cyborg
  • *
  • Real Name: NcF http://fb.me/cnistor96
  • Steam ID: istuntmani
A meritat sa fie anuntat ca cel mai bun jucator german. :-?

Offline Bogdan ✖️

• Legend
  • High-Roller
  • *
  • ZEW
  • Real Name: Bogdan
  • Steam ID: -
Toni Kroos joaca fotbal adevarat,se vede ca este german :))

Când vezi o afacere de succes înseamnă că cineva a luat o decizie curajoasă.

Offline Badboy.UndeadArmy™

• Skilled Gaming Legend
  • Legend
  • God
  • *
  • Legends Never Die
  • Real Name: S.B.SZ.
  • Steam ID: badboyundeadarmy
Toni Kroos , este un jucator exceptional , este un mijlocaj central incredibil , eu cred ca merita acest premiu.
Nici nu ar trebui sa existe discutii,il merita din plin.A fost un transfer reusit!

Follow me on:
FaceBook
Instagram

Ai nevoie de ajutor? Trimite-mi un PM !
Do you need help? Send me a PM !

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal