Author Topic:  Adio Xperia? Sony e gata să îşi vândă secţiunea producătoare de telefoane, confo  (Read 749 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline [SG]P1xuletz.xD

• A D D I C T E D.
  • Legend
  • God
  • *
  • Todos los Torros.

[Skilled News] Adio Xperia? Sony e gata să îşi vândă secţiunea producătoare de telefoane, conform Reuters [Skilled News]

Sony ar fi gata să renunţe la producţia de telefoane mobile şi să vândă segmentul asociat, conform unor surse din cadrul companiei citate de Reuters. Pe lista de opţiuni luate în calcul de oficialii companiei nipone se numără şi colaborări şi fuziuni.
Sony are probleme mari cu profiturile în ultimii ani, înregistrând pierderi serioase în zona TV şi Mobile. Gigantul se confruntă cu pierderi de 1.9 miliarde de dolari pentru anul fiscal 2014, care se încheie în martie. Practic, Sony e ţinută în viaţa artificial în aceste momente, doar de profiturile produselor PlayStation şi cele din zona foto. Încă nu există propuneri pentru achiziţionarea Sony Mobile, dar aceasta ar putea fi externalizata, după modelul Vaio PC.

Spre finalul anului trecut aflăm că strategia celor de la Sony pentru 2015, pe partea de mobile este să lanseze mai puţine modele. Următorul flagship Sony e în continuare aşteptat să debuteze, Xperia Z4 urmând probabil să vadă lumina zilei în Barcelona, la MWC 2015. Să asistăm oare la apusul unei ere, care odată sfârşită va pune capăt modei panourilor de sticlă pe telefoane? 

Sursa: mobilissimo.ro    | Oferit de P1xuletz

Offline IstuntmanI

• GZS Owner
  • Administrator
  • Cyborg
  • *
  • Real Name: NcF http://fb.me/cnistor96
  • Steam ID: istuntmani
Isi vand usor-usor toate sectiunile. x__X"

Offline fatman

• Spam Machine
  • *
WTF? Ce dracu fac astia ba?Sony mi'a spus un prieten care are tel de la ei ca e bun ce dracu ii ia pe toti ba ? Le e frica de Apple si Samsung  =)))

Offline [SG]Andrei

• High-Roller
  • *
  • Fondator SkilledCrafting
LOL :)) samsung si apple cele mai bune telefoane :D

Offline ActiON_

• Legend
  • High-Roller
  • *
  • Real Name: Cozmiuc Alexandru Andrei
Eu nu cred ca situatia financiara este singura problema a celor de la Sony. O alta problema ar fi ca cei de la Samsung ii depasesc rapid pe cei de la Sony. Deci, au concurenta foarte mare si importanta. Eu sunt de parere ca nu ar mai trebui sa se axeze pe telefoane, deoarece nu e punctul lor forte.

Ai vreo problema/nelamurire in legatura cu forumul nostru? Citeste acest topic si daca nu ai gasit raspunsul potrivit, da un reply!

Offline Conni

• Romania National Trucking Fondator
  • Spam Machine
  • *
  • Romania National Trucking Fondator
  • Real Name: Alexandru Gabriel
Ba da, telefoanele Sony sunt revolutionare ,in special Xperia Z nu se compara cu Samsung-ul
Americanii calatoresc de la Marte la Pluto

Romanii calatoresc de la Prislop la Iasi

Offline blacklife

• Legend
  • High-Roller
  • *
  • You know, i mean it
  • Real Name: Marius Nicolae
  • Steam ID: STEAM_0:0:67883302
Pacat , mi-au placut mereu..

„Dacă n-ar exista fericirea altora, nu ne-am sinchisi de nefericirea noastră.”   — Marin Preda

Spoiler
Nu, nu mai joc SA-MP, nu mai scriptez, nu mai ofer suport pentru serverul Romania National Trucking cum de altfel nici nu mai sunt '' owner ''.
[close]

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal