Home
Forum
Help
Search
Calendar
Team
Login
Register
Hi,
Guest
Login
Register
Skilled Gaming
»
Timp Liber/Free Time
»
Sport
»
Fotbal/Football/Soccer
»
EXTERN
Blanc, nemulțumit de Cavani: "A fost insuficient și nu a lucrat bine cu Ibrahimo
« previous
next »
Print
Pages: [
1
]
Go Down
Author
Topic:
EXTERN
Blanc, nemulțumit de Cavani: "A fost insuficient și nu a lucrat bine cu Ibrahimo (Read 617 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
[SG]P1xuletz.xD
A D D I C T E D.
Legend
God
EXTERN
Blanc, nemulțumit de Cavani: "A fost insuficient și nu a lucrat bine cu Ibrahimo
«
on:
31 January 2015, 13:48:10 »
[
Skilled Sport
]
Blanc, nemulțumit de Cavani: "A fost insuficient și nu a lucrat bine cu Ibrahimovic"
[
Skilled Sport
]
Paris Saint-Germain a câștigat la limită meciul cu Rennes, din deschiderea etapei a 23-a din Ligue 1, dar campioana Franței nu traverseză cea mai bună perioadă.
Jocul l-a nemulțumit pe antrenorul Laurent Blanc, iar cuplul Cavani - Ibrahimovic nu a adus plusurile la care spera fostul selecționer al Franței. Uruguayanul a fost "sacrificat" în repriza secundă, când scorul era deja 1-0. În locul său, tehnicianul l-a trimis pe teren pe Lucas Moura, în minutul 68.
Edinson Cavani a marcat o singură dată în 2015, la victoria cu 4-2 contra lui Evian și are 8 reușite în 21 de meciuri în acest sezon, jumătate din câte a avut în cele 30 de partide pe care le-a jucat în întreaga stagiune precedentă.
"Da, am avut un schimb cu Cavani și am avut unul și cu Rabiot. E un pic personal, dar i-am spus că am considerat aportul lui insuficient și că de aceea am decis să îl schimb. Astăzi (n.r. vineri, 30 ianuarie), relația lui cu Ibrahimovic nu a fost bună. E unul dintre motivele schimbării lui 'Edi'. Am constatat că am un avantaj pe bancă prin Lucas și că există spații pe teren.", a declarat Laurent Blanc, la finalul meciului PSG - Rennes 1-0.
Sursa:
digisport
IstuntmanI
GZS Owner
Administrator
Cyborg
Steam ID: istuntmani
Re: Blanc, nemulțumit de Cavani: "A fost insuficient și nu a lucrat bine cu Ibrahimo
«
Reply #1 on:
31 January 2015, 15:43:45 »
Mie mi se pare un atacant foarte bun.
https://db.tt/gWwtIpyA
Follow me on @
Facebook
.
Manu.
Romania National Trucking-co fondator
High-Roller
Real Name: Manu
Steam ID: Manu.
Re: Blanc, nemulțumit de Cavani: "A fost insuficient și nu a lucrat bine cu Ibrahimo
«
Reply #2 on:
31 January 2015, 16:57:30 »
Cavani este un atacant foarte bun, are si el calitatile lui nu intotdeauna prinde o zi buna, sau are chef de joc, mai este si cand nu are chef.
Bogdan ✖️
Legend
High-Roller
Real Name: Bogdan
Steam ID: -
«
Reply #3 on:
31 January 2015, 17:52:53 »
Are un sezon cam prost,dar o sa-si revina,e un super jucator !
Când vezi o afacere de succes înseamnă că cineva a luat o decizie curajoasă.
Print
Pages: [
1
]
Go Up
« previous
next »
Skilled Gaming
»
Timp Liber/Free Time
»
Sport
»
Fotbal/Football/Soccer
»
EXTERN
Cookies help us provide you a better browsing experience. By using our site, you consent to the use of cookies by us.
OK
SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal