Author Topic: INTERN Matei, după plecarea de la Steaua: "Îmi pare rău că nu m-am impus!"  (Read 826 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Bogdan ✖️

• Legend
  • High-Roller
  • *
  • ZEW
  • Real Name: Bogdan
  • Steam ID: -

Steaua a făcut ultimele ajustări ale lotului înaintea returului din Liga I. Campioana l-a împrumutat pe Gabi Matei la FC Braşov pentru ultimele şase luni ale stagiunii. Fundaşul de 24 de ani a debutat deja pentru "stegari" în amicalul cu Lokomotiv Taşkent, încheiat la egalitate, 0-0.

"M-am acomodat. Deja îi cunoşteam pe mulţi dintre jucătorii de la Braşov. Eu mi-am dorit să vin aici pentru a juca mai mult. Nu a fost o decizie grea pentru mine să plec de la Steaua", a declarat Matei pentru Digi Sport.

Campioana a plătit 600.000 de euro în 2011 pentru fundaşul venit de la Pandurii, dar Matei nu a prins decât 12 meciuri în tricoul grupării "roş-albastre", cu care are contract până în vara lui 2016. Lipsa de pe teren a fost motivată de desele accidentări suferite în ultimii trei ani.

"Pentru mine, a fost o perioadă mai grea. Am fost mult timp accidentat şi îmi pare rău că nu am putut să mă impun şi să joc mai mult.
Steaua nu mai poate pierde campionatul. E foarte greu. Tamaş e un jucător cu experienţă, de echipă naţională. Sunt sigur că va ajuta echipa. În fotbalul profesionist nu există trădări de la o echipă la alta
", a mai spus fundaşul dreapta.

Când vezi o afacere de succes înseamnă că cineva a luat o decizie curajoasă.

Offline IstuntmanI

• GZS Owner
  • Administrator
  • Cyborg
  • *
  • Real Name: NcF http://fb.me/cnistor96
  • Steam ID: istuntmani
Nu s-a adaptat, a plecat. Usor. :v

Offline Badboy.UndeadArmy™

• Skilled Gaming Legend
  • Legend
  • God
  • *
  • Legends Never Die
  • Real Name: S.B.SZ.
  • Steam ID: badboyundeadarmy
Daca nu ai valoare,n-ai ce cauta la Steaua!E simplu!

Follow me on:
FaceBook
Instagram

Ai nevoie de ajutor? Trimite-mi un PM !
Do you need help? Send me a PM !

Offline [SG]P1xuletz.xD

• A D D I C T E D.
  • Legend
  • God
  • *
  • Todos los Torros.
Nu avea ce cauta asta la steaua :|