Author Topic: WTA Țiriac știe de ce a pierdut Halep la Australian Open:  (Read 949 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Badboy.UndeadArmy™

• Skilled Gaming Legend
  • Legend
  • God
  • *
  • Legends Never Die
  • Real Name: S.B.SZ.
  • Steam ID: badboyundeadarmy
WTA Țiriac știe de ce a pierdut Halep la Australian Open:
« on: 07 February 2015, 09:44:18 »

[Skilled Sport] Țiriac știe de ce a pierdut Halep la Australian Open: ”Încă nu s-a integrat acolo, în acel eșalon"  [Skilled Sport]

Ion Ţiriac îl laudă pe Victor Ioniţă, noul antrenor al Simonei Halep, şi îi dă câteva sfaturi numărului 3 WTA. "Trebuie să lovească mai repede, nu mai tare", a spus fostul tenisman.

Ion Țiriac este mulțumit de alegerea Simonei Halep. Românca a decis după Turneul Campioanelor de la Singapore să-și schimbe antrenorul. Wim Fissette a fost înlocuit cu Victor Ioniță, cel care o pregătise până atunci pe Sorana Cîrstea.

„Are antrenor. Antrenorul, în cartea mea de adrese, am vorbit de 2-3 ori cu el, are capul la el. Are o singură problemă. Nu a fost acolo. Nu a fost pe Wimbledon, pe central, nu a fost la Roland Garros, dar nu trebuie. Dacă îl acceptă, trebuie să-l asculte”, a declarat fostul mare jucător român.

Eliminarea Simonei Halep în sferturi la Australian Open nu l-a surprins pe Ion Ţiriac, care îi dă însă câteva sfaturi numărului 3 WTA.

”Vă spun eu de ce a pierdut. Pentru că, deocamdată, nu e integrată în acel eșalon. Halep își are locul unde îl are. Sper să rămână în primele opt din lume, până își solidifică și își consolidează jocul pentru primele 1-2.

Trebuie să schimbe jocul de maniera ca să aibă posibilitatea să se bată cu cele de 2 metri sau de 1,90, fiind mult mai rapidă și lovind mai repede, nu mai tare”, a mai spus Țiriac.

Sursa: digisport.ro
« Last Edit: 08 February 2015, 02:45:55 by [uTD]P1xuletz.xD »

Follow me on:
FaceBook
Instagram

Ai nevoie de ajutor? Trimite-mi un PM !
Do you need help? Send me a PM !

Offline Raylisse

• Meow meow meow!
  • Legend
  • High-Roller
  • *
  • Cats
  • Real Name: Morosan Melina Madalina
  • Steam ID: CharlesgarOB
Re: Țiriac știe de ce a pierdut Halep la Australian Open:,
« Reply #1 on: 07 February 2015, 09:55:08 »

”Vă spun eu de ce a pierdut. Pentru că, deocamdată, nu e integrată în acel eșalon. Halep își are locul unde îl are. Sper să rămână în primele opt din lume, până își solidifică și își consolidează jocul pentru primele 1-2.

Eh, a pierdut si fiindca s-ar putea sa fie obosita si din cauza stresului, nu numai din cauza aia, parerea mea. :-?
« Last Edit: 07 February 2015, 09:56:23 by ◆She devil◆ »

Offline IstuntmanI

• GZS Owner
  • Administrator
  • Cyborg
  • *
  • Real Name: NcF http://fb.me/cnistor96
  • Steam ID: istuntmani
Re: Țiriac știe de ce a pierdut Halep la Australian Open:
« Reply #2 on: 07 February 2015, 12:36:18 »
Sper sa nu cada sub locul 5 anul asta... D: Sper sa se mentina in top 5 macar.

Offline [SG]P1xuletz.xD

• A D D I C T E D.
  • Legend
  • God
  • *
  • Todos los Torros.
« Reply #3 on: 07 February 2015, 16:11:30 »
si eu sper sa se mentina in top 5 :D

Offline blacklife

• Legend
  • High-Roller
  • *
  • You know, i mean it
  • Real Name: Marius Nicolae
  • Steam ID: STEAM_0:0:67883302
« Reply #4 on: 07 February 2015, 16:27:25 »
Ma cam enerveaza Tiriac asta.. crede ca le stie pe toate.. a fost el cel mai bun :\ bleh
« Last Edit: 07 February 2015, 16:32:28 by blacklife »

„Dacă n-ar exista fericirea altora, nu ne-am sinchisi de nefericirea noastră.”   — Marin Preda

Spoiler
Nu, nu mai joc SA-MP, nu mai scriptez, nu mai ofer suport pentru serverul Romania National Trucking cum de altfel nici nu mai sunt '' owner ''.
[close]

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal