Author Topic: EXTERN Se desparte Dani Alves de Barça? "Dacă plec, o voi face cu fericire în suflet"  (Read 562 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Patrick.

• Spam Machine
  • *
  • R.N.T Best Server For Ever :)
  • Real Name: Patrick
  • Steam ID: Patrick.

[Skilled Sport]Se desparte Dani Alves de Barça? "Dacă plec, o voi face cu fericire în suflet"  [Skilled Sport]

Dani Alves pare tot mai aproape de o despărţire de FC Barcelona, contractul său cu gruparea catalană expirând la finalul acestui sezon.

Fundaşul dreapta brazilian, care joacă pe Camp Nou din 2008, a lăsat de înţeles că sunt şanse mici să continue alături de echipa antrenată de Luis Enrique, printr-un mesaj postat pe contul său de Instagram.

"Familia braziliană, mândria mea. Să fac parte din acest grup mă face fericit. Dacă voi pleca, o voi face cu un zâmbet şi cu fericire în suflet. Nu contează ce se întâmplă; am încercat să fiu fericit, nu perfect", a scris jucătorul de 31 de ani, alături de o fotografie în care apare cu ceilalţi brazilieni din lotul Barcelonei - Neymar, Adriano, Douglas şi Rafinha.

Mai mult decât atât, la scurt timp după mesajul lui Alves, fosta soţie a acestuia, Dinorah Santana, care îi este şi agent, a declarat pentru Cadena COPE că Barça nu a făcut încă o ofertă pentru prelungirea actualei înţelegeri.

"Suntem mai mult trişti decât dezamăgiţi din cauza Barcelonei. Clubul nu ne-a contactat, deşi noi aşteptăm un semn din partea lor", a spus Dinorah Santana.

"Dani ascultă orice oferte. Discutăm cu mai multe echipe şi strângem informaţii", a adăugat aceasta.

Sursa: digisport
« Last Edit: 21 February 2015, 22:31:56 by ActiON_ »

Offline Manu.

• Romania National Trucking-co fondator
  • High-Roller
  • *
  • SlowMoution.:3
  • Real Name: Manu
  • Steam ID: Manu.
Daca pleaca, chiar mi-ar parea rau, a ajutat Barca foarte mult, dar infine poate se razgandeste.
Sper ca daca pleaca, sa ii gaseasca Barca un înlocuitor.

Offline Badboy.UndeadArmy™

• Skilled Gaming Legend
  • Legend
  • God
  • *
  • Legends Never Die
  • Real Name: S.B.SZ.
  • Steam ID: badboyundeadarmy
Va fi greu de inlocuit..

Follow me on:
FaceBook
Instagram

Ai nevoie de ajutor? Trimite-mi un PM !
Do you need help? Send me a PM !

Offline [SG]P1xuletz.xD

• A D D I C T E D.
  • Legend
  • God
  • *
  • Todos los Torros.
deja m-am saturat de zvonu asta :| Are 5 luni de cand zice ca pleaca .
« Last Edit: 21 February 2015, 22:31:08 by ActiON_ »

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal