Author Topic:  Tim Schafer este solidar cu Peter Molyneux în lumina scandalului creat de Godus  (Read 702 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Manu.

• Romania National Trucking-co fondator
  • High-Roller
  • *
  • SlowMoution.:3
  • Real Name: Manu
  • Steam ID: Manu.

[Skilled News] Tim Schafer este solidar cu Peter Molyneux în lumina scandalului creat de Godus [Skilled News]

Tim Schafer, fondatorul studioului Double Fine, este cunoscut ca fiind creatorul titlurilor Grim Fandango, Psychonauts, Day of The Tentacle și seriei Monkey Island pentru a numi doar câteva.

Schafer a dorit să își arate sprijinul pentru Peter Molyneux, care a intrat în dizgrația presei când a admis faptul că studioul său nu își va putea onora toate promisiunile făcute în campania Kickstarter pentru jocul Godus. Mai mult, câștigătorul jocului Curiosity: What’s Inside The Cube? nu și-a primit premiul la 18 luni de la finalizarea concursului.

Doresc să îl înștiințez pe Peter Molineux, prieten și coleg în această industrie, că are suportul meu. În ultimele săptămâni am observat că Peter a primit un tratament dur din partea presei. Consider că aceste acțiuni sunt nefericite, incorecte și nesănătoase.

Este evident că dezvoltarea lui Godus nu a decurs cum el își dorea, iar din acest motiv el este acuzat într-un mod meschin. Nu cred că un producător de jocuri nu ar trebui tras la răspundere pentru promisiunile pe care le face. Dar reacția și tonul acesteia în lumina recentelor evenimente este total disproporționată în corelație cu evenimentele în sine.

Producătorii de jocuri sunt oameni, iar problemele pe care Peter le are nu îi sunt unice. Aș merge și mai departe, spunând că majoritatea studiourilor au același comportament.

Peter Molyneux este cunoscut pentru titlurile Dungeon Keeper, Theme Park, Populous, Magic Carpet, Black & White și seria Fable.

Sursa: computergames.ro  | Oferit de Manu.

Offline ActiON_

• Legend
  • High-Roller
  • *
  • Real Name: Cozmiuc Alexandru Andrei
N-am intalnit pana acum o situatie in care un producator de jocuri sa fie solidar cu altul. Imi place ca unii se mai ajuta in acest domeniu, nu doar se bat pentru suprematia mondiala. Poate daca vor colabora impreuna, vor reusi sa faca ceva mai bun pentru Godus.
« Last Edit: 20 February 2015, 19:45:26 by ActiON_ »

Ai vreo problema/nelamurire in legatura cu forumul nostru? Citeste acest topic si daca nu ai gasit raspunsul potrivit, da un reply!

Offline [SG]P1xuletz.xD

• A D D I C T E D.
  • Legend
  • God
  • *
  • Todos los Torros.
Ar trebuii inchisi intr-un beci amandoi :|

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal