Home
Forum
Help
Search
Calendar
Team
Login
Register
Hi,
Guest
Login
Register
Skilled Gaming
»
Timp Liber/Free Time
»
Sport
»
Fotbal/Football/Soccer
»
EXTERN
Barça așteaptă cu încredere El Clasico: "Sperăm să fie decisiv! Depindem de noi"
« previous
next »
Print
Pages: [
1
]
Go Down
Author
Topic:
EXTERN
Barça așteaptă cu încredere El Clasico: "Sperăm să fie decisiv! Depindem de noi" (Read 602 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Manu.
Romania National Trucking-co fondator
High-Roller
Real Name: Manu
Steam ID: Manu.
EXTERN
Barça așteaptă cu încredere El Clasico: "Sperăm să fie decisiv! Depindem de noi"
«
on:
02 March 2015, 17:58:40 »
[
Skilled Sport
]
[
Skilled Sport
]
Barcelona s-a apropiat la doar două puncte de primul loc din La Liga, ocupat de rivala Real Madrid.
Catalanii speră să continue parcursul bun și să câștige toate partidele până la El Clasico. Partida cu Real Madrid va avea loc pe Camp Nou, iar o victorie pe teren propriu ar aduce titlul în acest sezon.
"Depindem doar de noi, mai avem câteva meciuri de jucat, dar sperăm ca meciul cu Real să fie decisiv pentru noi.
Mai este destul de mult până atunci, trebuie să învingem în celelalte partide de până la El Clasico. Nu vom face nimic dacă batem Real și nu câștigăm celelalte partide.", a declarat Sergio Busquets.
Barcelona mai are de disputat patru partide până la confruntarea cu Real Madrid (două în La Liga, una în semifinalele Cupei Spaniei și una în UEFA Champions League), în timp ce trupa blanco va mai juca doar 3 (două etape din campionat și returul cu Schalke din UCL).
Programul celor două echipe până la El Clasico:
El Clasico, dintre Real Madrid și Barcelona va avea loc duminică, 22 martie, de la ora 22:00, și va fi transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 1. Fazele VIDEO vor putea fi văzute pe site-ul digisport.ro
Sursa:
digisport
Badboy.UndeadArmy™
Skilled Gaming Legend
Legend
God
Real Name: S.B.SZ.
Steam ID: badboyundeadarmy
Re: Barça așteaptă cu încredere El Clasico: "Sperăm să fie decisiv! Depindem de noi"
«
Reply #1 on:
02 March 2015, 18:29:32 »
Eu sunt de parere ca Real se va impune la limita..(cel putin asa sper)
Follow me on:
FaceBook
Instagram
Ai nevoie de ajutor? Trimite-mi un
PM
!
Do you need help? Send me a
PM
!
Patrick.
Spam Machine
Real Name: Patrick
Steam ID: Patrick.
Re: Barça așteaptă cu încredere El Clasico: "Sperăm să fie decisiv! Depindem de noi"
«
Reply #2 on:
02 March 2015, 19:10:31 »
Eu cred ca v-a bate Real, la un scor de 3-1 parerea mea.
IstuntmanI
GZS Owner
Administrator
Cyborg
Steam ID: istuntmani
«
Reply #3 on:
02 March 2015, 19:13:12 »
Sper sa bata Barca, este intr-o forma mai buna acum.
https://db.tt/gWwtIpyA
Follow me on @
Facebook
.
[SG]Andrei
High-Roller
«
Reply #4 on:
02 March 2015, 22:04:19 »
Sper sa bata Real
Print
Pages: [
1
]
Go Up
« previous
next »
Skilled Gaming
»
Timp Liber/Free Time
»
Sport
»
Fotbal/Football/Soccer
»
EXTERN
Cookies help us provide you a better browsing experience. By using our site, you consent to the use of cookies by us.
OK
SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal