Author Topic: INTERN Ciobotariu, după victoria cu Dinamo: "Am dat dovadă de caracter. Ne putem ...  (Read 880 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Badboy.UndeadArmy™

• Skilled Gaming Legend
  • Legend
  • God
  • *
  • Legends Never Die
  • Real Name: S.B.SZ.
  • Steam ID: badboyundeadarmy

[Skilled Sport] Ciobotariu, după victoria cu Dinamo: "Am dat dovadă de caracter. Ne putem gândi la Europa League"  [Skilled Sport]

Gazdele și-au păstrat recordul de invincibilitate pe teren propriu din acest sezon: au ajuns la 8 victorii și două egaluri în primele zece partide disputate acasă.

Dubla senzațională reușită de Gabi Mureșan i-a adus încă trei puncte echipei care a egalat Petrolul pe poziția a doua a clasamentului din România.

"A fost un joc foarte greu, unul spectaculos, cu foarte multe situații de a marca, de ambele părți. În prima repriză, Dinamo și-a făcut ocazii de gol și a marcat. În repriza a doua, am jucat mai bine. După pauză, ne-am revenit și am reușit să întoarcem prin dubla incredibilă a lui Mureșan. Sunt bucuros pentru că erau 37 de ani fără victorie cu Dinamo.

Mă bucur pentru public. Îmi felicit echipa pentru ce a arătat în repriza a doua. Am crezut în această victorie minunată. Am dat dovadă de caracter. E clar că Gabi Mureșan și-a aniversat cele 200 de meciuri în Liga I cu două goluri senzationale", a declarat Liviu Ciobotariu în cadrul emisiunii Digi Sport Special.

ASA este prima echipă care strânge nouă puncte după primele trei etape ale returului. A ajuns la numai cinci lungimi de liderul Steaua, care are un meci mai puțin disputat, și o prezență europeană nu mai pare doar un vis.

"S-au jucat doar trei meciuri. Dacă vom avea continuitate, ne vom putea gândi la Europa League", a adăugat fostul fundaș dinamovist.

Sursa: digisport.ro

Follow me on:
FaceBook
Instagram

Ai nevoie de ajutor? Trimite-mi un PM !
Do you need help? Send me a PM !

Offline Manu.

• Romania National Trucking-co fondator
  • High-Roller
  • *
  • SlowMoution.:3
  • Real Name: Manu
  • Steam ID: Manu.
Ar fi foarte frumos, daca ASA ar intra in Europa League, chiar mi-ar placea foarte mult.:D

Offline RazvanS_

• Skilled Gaming Members
  • High-Roller
  • *
  • Steam ID: RazvanS_
Ar fi foarte frumos, daca ASA ar intra in Europa League, chiar mi-ar placea foarte mult.:D
da ar fi bine daca ar intra.! :D

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal