Home
Forum
Help
Search
Calendar
Team
Login
Register
Hi,
Guest
Login
Register
Skilled Gaming
»
Timp Liber/Free Time
»
Sport
»
Fotbal/Football/Soccer
»
INTERN
Continuă ”războiul” pentru marca Steaua! CSA: "Nu mai poate fi vorba de o ...
« previous
next »
Print
Pages: [
1
]
Go Down
Author
Topic:
INTERN
Continuă ”războiul” pentru marca Steaua! CSA: "Nu mai poate fi vorba de o ... (Read 654 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Badboy.UndeadArmy™
Skilled Gaming Legend
Legend
God
Real Name: S.B.SZ.
Steam ID: badboyundeadarmy
INTERN
«
on:
03 April 2015, 18:13:30 »
[
Skilled Sport
]
Continuă ”războiul” pentru marca Steaua! CSA: "Nu mai poate fi vorba de o înțelegere între noi!"
[
Skilled Sport
]
uristul CSA Steaua, locotenent-colonel de justiţie Florin Talpan, a afirmat, vineri, că nu se va putea ajunge la o înţelegere cu FC Steaua Bucureşti, privind acordarea licenţei pentru folosirea mărcii de către gruparea de fotbal, atât timp cât aceasta acţionează în judecată CSA în diferite speţe.
Societatea Fotbal Club Steaua Bucureşti (FCSB), finanţată de Gigi Becali, a solicitat Tribunalului Bucureşti anularea mărcii notorii. Florin Talpan a spus, pentru Mediafax, că o negociere privind acordarea licenţei poate avea loc doar după retragerea acţiunilor în justiţie formulate de către FCSB.
”Ce-ar fi dacă v-aş da eu acum în judecată pentru nu ştiu ce motiv? Mai putem ajunge noi la o înţelegere, dacă eu am acţiune în instanţă împotriva dumneavoastră? Eu zic că nu. Este foarte urât din partea lor.
Având în vedere faptul că ei ne atacă în procese, nu poate fi vorba de o înţelegere. Îşi retrag toate acţiunile care sunt şi poate ajungem la o negociere de zece la sută sau cât se va stabili în urma acelei evaluări”, a spus Talpan.
Sursa:
digisport.ro
Follow me on:
FaceBook
Instagram
Ai nevoie de ajutor? Trimite-mi un
PM
!
Do you need help? Send me a
PM
!
Print
Pages: [
1
]
Go Up
« previous
next »
Skilled Gaming
»
Timp Liber/Free Time
»
Sport
»
Fotbal/Football/Soccer
»
INTERN
Cookies help us provide you a better browsing experience. By using our site, you consent to the use of cookies by us.
OK
SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal