Author Topic:  Moment istoric in SUA: Casatoriile intre persoane de acelasi sex, legalizate[..]  (Read 994 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline IstuntmanI

• GZS Owner
  • Administrator
  • Cyborg
  • *
  • Real Name: NcF http://fb.me/cnistor96
  • Steam ID: istuntmani

[Skilled News] Moment istoric in SUA: Casatoriile intre persoane de acelasi sex, legalizate in toate statele [Skilled News]

Curtea Suprema a SUA a decis, vineri, cu un vot de 5 la 4, legalizarea casatoriei intre persoanele de acelasi sex in toate statele americane. Astfel, legea a devenit una nationala, valabila in toate cele 50 de de state.

Hotararea a venit cu putin timp inainte de festivitatile comunitatii gay, care sunt anuntate pentru acest weekend.

In statele in care astfel de casatorii nu erau legale, autoritatile sunt obligate sa recunoasca mariajele incheiate in alte state.

Decizia de vineri este catalogata ca fiind una "istorica", astfel de casatorii devenind un drept garantat prin Constitutie, relateaza New York Times.

In urma anuntarii deciziei, mai multe personalitati au reactionat, printre care si Hillary Clinton: "Mandra sa celebrez o victorie istorica in egalitatea casatoriilor - curajul si determinarea comunitatii LGBT din America au facut acest lucrun posibil".

Printre cei care imediat au postat mesaje pe retelele de socializare se afla si Liza Minnelli, al carei tata se presupune ca a fost gay, autoarea seriei "Harry Potter", J.K. Rowling, Olivia Wilde, Alyssa Milano si Ellen DeGeneres, casatorita cu o femeie, care a scris simplu: "Iubirea a invins", relateaza US Weekly.

Recent, Irlanda a devenit prima tara din lume unde casatoriile intre persoane de acelasi sex au devenit legale in urma unui referendum.

Sursa: ziare.com
« Last Edit: 26 June 2015, 22:59:08 by ![]stuntman[]! »

Offline ×X×_vasya_×X×

• Legend
  • Cyborg
  • *
  • Real Name: vasya
Ke drăguț  8->

"Nu e obligatoriu să fii de acord cu mine. Dar ar fi mai rapid aşa."

Offline Chris Black

• LGBTI Member
  • Legend
  • High-Roller
  • *
  • Genius.
  • Real Name: C.R.
  • Steam ID: Unknown
'Ya tuuuu !!!!! #lovewins .

Legend

Offline ExMan

• Senior
  • *
  • Real Name: Iulian
 5 din 4 americani sunt gay ! :|
 Si cica evoluam... Eu stiam ca daca cineva se casatoreste o face in fata lui Dumnezeu... cred ca Barbosu' nu o sa fie prea incantat.

Offline blacklife

• Legend
  • High-Roller
  • *
  • You know, i mean it
  • Real Name: Marius Nicolae
  • Steam ID: STEAM_0:0:67883302
Istoric pe dracu ..
Cea mai mare prostie :\
( Abia astia se fu* in c** ca cainii :)) );

„Dacă n-ar exista fericirea altora, nu ne-am sinchisi de nefericirea noastră.”   — Marin Preda

Spoiler
Nu, nu mai joc SA-MP, nu mai scriptez, nu mai ofer suport pentru serverul Romania National Trucking cum de altfel nici nu mai sunt '' owner ''.
[close]

Offline AroWn.xD

• Expert HTML & CSS
  • High-Roller
  • *
  • Full stack Developer(Node.JS)
  • Real Name: Robert Silviu
  • Steam ID: AroWnD
 :excitedeyes:
Yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 8-|

Offline Badboy.UndeadArmy™

• Skilled Gaming Legend
  • Legend
  • God
  • *
  • Legends Never Die
  • Real Name: S.B.SZ.
  • Steam ID: badboyundeadarmy
5 din 4 americani sunt gay ! :|
 Si cica evoluam... Eu stiam ca daca cineva se casatoreste o face in fata lui Dumnezeu... cred ca Barbosu' nu o sa fie prea incantat.
5 din 4? :)) :)) poate 4 din 5 xD

Pentru unii e bine,pentru altii mai putin.

Follow me on:
FaceBook
Instagram

Ai nevoie de ajutor? Trimite-mi un PM !
Do you need help? Send me a PM !

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal