Home
Forum
Help
Search
Calendar
Team
Login
Register
Hi,
Guest
Login
Register
Skilled Gaming
»
Timp Liber/Free Time
»
Sport
»
Fotbal/Football/Soccer
»
INTERN
Prima reacție a lui Teixeira după transferul la Astra
« previous
next »
Print
Pages: [
1
]
Go Down
Author
Topic:
INTERN
Prima reacție a lui Teixeira după transferul la Astra (Read 717 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
ActiON_
Legend
High-Roller
INTERN
«
on:
08 July 2015, 19:40:36 »
[
Skilled News
] Prima reacție a lui Teixeira după transferul la Astra [
Skilled News
]
Curtat și de Steaua, portughezul a semnat pe două sezoane cu echipa antrenată de Marius Șumudică.
"Sunt fericit ca am semnat cu Astra. M-am bucurat sa vad cate persoane m-au vrut aici. Unii au facut o presiune chiar foarte mare sa ma aduca aici, vorbesc de Dani Coman si Sumudica. Ei au facut cel mai mare efort si mi-au demonstrat ca ma vor. Asta a contat foarte mult pentru mine.
Astra are un lot foarte puternic, foarte bun, cu siguranta se va lupta pentru titlu.
Am primit foarte multe mesaje de la persoane din fotbal sa-mi spuna de Steaua. Nu mai conteaza. Daca Steaua ar fi vrut sa ma ia, putea sa o faca imediat dupa ce am ramas liber de contract. S-a vorbit ca am jucat la doua capete, dar eu nu am facut asta
Eu nu m-am intalnit cu nimeni de la Steaua, s-a intalnit agentul meu. Eu nu am spus nimanui de la Steaua ca vreau sa semnez, am spus doar ca astept o propunere", a spus Teixeira la Dolce Sport
Filipe Teixeira, 34 de ani, a mai evoluat în Liga I la FC Brașov, Rapid și Petrolul Ploiești.
În 2013, Șumudică și Teixeira au colaborat la formația din Emiratele Arabe Unite Al-Shaab.
Sursa:
dolce-sport.ro
Ai vreo problema/nelamurire in legatura cu forumul nostru? Citeste
acest topic
si daca nu ai gasit raspunsul potrivit, da un reply!
Print
Pages: [
1
]
Go Up
« previous
next »
Skilled Gaming
»
Timp Liber/Free Time
»
Sport
»
Fotbal/Football/Soccer
»
INTERN
Cookies help us provide you a better browsing experience. By using our site, you consent to the use of cookies by us.
OK
SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal