Author Topic: INTERN Beleck, noul atacant de la CFR Cluj, a venit în Liga 1 sfătuit de un dinamovist  (Read 753 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ActiON_

• Legend
  • High-Roller
  • *
  • Real Name: Cozmiuc Alexandru Andrei

[Skilled News] Beleck, noul atacant de la CFR Cluj, a venit în Liga 1 sfătuit de un dinamovist [Skilled News]

CFR Cluj și-a luat atacant cu ambiții mari: împrumutat de la Fiorentina, camerunezul Beleck nu ştie exact la ce echipă a ajuns.
Clujenii și-au asigurat serviciile sale pentru un an. Sezonul trecut, Beleck a jucat 23 de meciuri și a marcat de trei ori.

"Obiectivul meu este să am un sezon bun și să înscriu minimum zece goluri. Nu pot să pronunț numele echipei. Cred că a terminat pe locul trei, însă cred că obiectivul din acest an este de a termina mai sus", a declarat Beleck.

Atacantul a ales Liga I după ce a primit informații din surse sigure:

"Am un prieten aici, la Dinamo, și care se numește Feussi. Am văzut câteva partide în care a jucat el, însă în afară de acest lucru nu am urmărit campionatul.

Am vorbit cu el. El a fost cel care m-a influențat să vin aici. Este un campionat bun".

Sursa: dolce-sport.ro

Ai vreo problema/nelamurire in legatura cu forumul nostru? Citeste acest topic si daca nu ai gasit raspunsul potrivit, da un reply!

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal