Author Topic:  Navele germane vor fi incluse în World of Warships în octombrie  (Read 643 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline AroWn.xD

• Expert HTML & CSS
  • High-Roller
  • *
  • Full stack Developer(Node.JS)
  • Real Name: Robert Silviu
  • Steam ID: AroWnD

[Skilled News] Navele germane vor fi incluse în World of Warships în octombrie[Skilled News]

Wargaming a anunțat recent includerea Germaniei în World of Warships începând cu luna octombrie.

În cadrul Gamescom jucătorii au stat la cârma puternicelor nave germane, precum iconicele Dresden și Admiral Hipper. Versatilul crucișător Hermelin și puternicele cuirasate Bismark și Terpitz au fost de asemenea disponibile. Astfel pentru prima dată aceste nave nemțești au fost puse la dispoziția jucătorilor. Per total, navele Germaniei sunt puternic blindate și dețin armament devastator, făcând din ele adversari formidabili.
În cadrul testelor Open Beta au participat mai mult de 2 milioane de gameri, cu o medie de 190 minute și 12 bătălii pe zi pentru fiecare. Printre preferatele jucătorilor au fost portavionul Langley, distrugătorul Wakatake, cuirasatul St. Louis și nava de război Michigan.

Offline RazvanS_

• Skilled Gaming Members
  • High-Roller
  • *
  • Steam ID: RazvanS_
wow 2 miliaone de gameri xD
Interesant  :-?

Offline Raylisse

• Meow meow meow!
  • Legend
  • High-Roller
  • *
  • Cats
  • Real Name: Morosan Melina Madalina
  • Steam ID: CharlesgarOB
2 milioane de gameri? lol... cred ca a durat putin... mno, din ce am  citit in stire mi se pare cam plictisitor...

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal