Home
Forum
Help
Search
Calendar
Team
Login
Register
Hi,
Guest
Login
Register
Skilled Gaming
»
Timp Liber/Free Time
»
Sport
»
Fotbal/Football/Soccer
»
INTERN
Deplasare dificilă pentru dinamovişti în această etapă.
« previous
next »
Print
Pages: [
1
]
Go Down
Author
Topic:
INTERN
Deplasare dificilă pentru dinamovişti în această etapă. (Read 730 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
AroWn.xD
Expert HTML & CSS
High-Roller
Real Name: Robert Silviu
Steam ID: AroWnD
INTERN
«
on:
24 October 2015, 18:37:04 »
[
Skilled News
] Deplasare dificilă pentru dinamovişti în această etapă. Rednic: "Am antrenat la Craiova, ştiu ce înseamnă pentru ei un meci cu Dinamo"[
Skilled News
]
"Avem o singură problemă, Essombe e accidentat. În rest toţi sunt apţi. Rămânem la Craiova după meci şi apoi plecăm la Severin să pregătim meciul de Cupă. Cireşarii pleacă în miniturneu de pregătire. Eu am antrenat la Craiova, ştiu ce înseamnă un meci cu Dinamo, toată lumea se mobilizează. Întâlnim o echipa bună. Chiar dacă au schimbat antrenorul. Şi cu Sorin Cârţu jucau bine, chiar dacă nu prea aveau noroc. Acum, cu Emil Sandoi au mai mult noroc. Vom avea un meci greu, suntem conştienţi de acest lucru. Dar şi noi suntem pregătiţi, avem un moral bun după meciurile cu CFR şi Târgu Mureş, mergem să câştigăm acest meci. Aşa sperăm, să îşi piardă mâine norocul, norocul ţine cu cei mai buni, şi sperăm că noi să fim cei mai buni"
, a spus Rednic.
Mircea Rednic a precizat că se bucură că Dinamo este pe drumul bun. "Dar nu e numai meritul meu. Am avut noroc de jucători buni, preocupaţi doar să se antreneze. Şi e normal să apară şi rezultatele. Dar mai avem mult de muncă pentru că jocul nostru nu este constant", a adăugat tehnicianul.
Partida CS Universitatea Craiova - Dinamo Bucureşti, din etapa a XV-a a Ligii I, se va disputa duminică, de la ora 15.00.
Print
Pages: [
1
]
Go Up
« previous
next »
Skilled Gaming
»
Timp Liber/Free Time
»
Sport
»
Fotbal/Football/Soccer
»
INTERN
Cookies help us provide you a better browsing experience. By using our site, you consent to the use of cookies by us.
OK
SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal