Dincolo de toate specificatiile extraordinare ale smartphone-urilor, ar trebui sa privim in primul rand la durata de viata a bateriei. Cred ca toti ne-am saturat sa caram incarcatorul la noi pe oriunde mergem.
Pot spune ca vechile caramizi Nokia erau mult mai eficiente la acest capitol. 
Pentru ca nu consumau asa multa energie

Smartphone-urile consuma majoritatea energiei la ecran.
Asa ca nu mai aduceti in discutie Nokia vechi, daca ceva nu va place cumparati-va dracu telefon de ala

S-a ajuns si la comparatia a iPhone cu Nokia caramida... Voi nu va dati seama ca aceasta mici neajusuri ale smartphone-urilor sunt facute pentru a imbunatati starea telefonului si pentru a ne folosi noi, sa avem toate conditiile, ca nimic nu e perfect. Dar la Nokia cele vechi ce e asa de uimitor?? Ca insusi bateria ocupa mai jum de telefon, ca ecranu e facut din nush cate sloiuri de sticla, sau din unu care e de nush cate ori mai mare decat la smartphoneuri...
Ma rog, ar trebui sa se schimbe situatia cu energia, dar va dura ceva pana se va ajunge la fapte. Anyway de ce zici cu incarcatorul sa umbli peste tot? Iti iei frumusel un Power Bank si il tii la tine si voala ai energie(asa fac eu).