Home
Forum
Help
Search
Calendar
Team
Login
Register
Hi,
Guest
Login
Register
Skilled Gaming
»
Timp Liber/Free Time
»
Ştiri/News
»
Jocuri/Games
»
Romania, pe locul al treilea la cel mai mare maraton de dezvoltare de jocuri din
« previous
next »
Print
Pages: [
1
]
Go Down
Author
Topic: Romania, pe locul al treilea la cel mai mare maraton de dezvoltare de jocuri din (Read 666 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
RazvanS_
Skilled Gaming Members
High-Roller
Steam ID: RazvanS_
Romania, pe locul al treilea la cel mai mare maraton de dezvoltare de jocuri din
«
on:
06 January 2016, 14:50:33 »
[
Skilled News
]Romania, pe locul al treilea la cel mai mare maraton de dezvoltare de jocuri din S-E Europei [
Skilled News
]
Echipa „Binx” din Croatia a castigat a cincea editie a Nordeus Hackathon.
Nordeus, publisher-ul celui mai popular joc sportiv din lume pe dispozitive mobile, „Top Eleven”, joc cu peste 100 de milioane de utilizatori inregistrati, anunta echipa castigatoare a celei de-a cincea editii a Hackthonului Nordeus. Echipa „Binx” din Croatia a reusit sa creeze in 24 de ore cel mai apreciat joc de catre juriul competitiei.
Tema concursului din acest an a fost „Platforma de puzzle”, iar pe locul al doilea s-au clasat cei din echipa „Mechabit” din Marea Britanie. Vesti bune sunt si pentru gamerii romani. Echipa care a reprezentat Romania la cea de-a cincea editie a Nordeus Hackathon, unul dintre cele mai dificile concursuri de realizare a unui joc in 24 de ore, s-a clasat pe locul al treilea. Cei patru membri ai echipei „TanK'd” au fost apreciati pentru rapiditate si creativitate in crearea jocului „Wheely & Screwy”. in total, la competitie au fost selectate zece echipe din sapte tari europene: Bulgaria, Croatia, Grecia, Serbia, Ucraina, Marea Britanie si Romania.
La editia din 2015, Nordeus Hackathon a ajuns la un alt nivel. Am avut unele probleme din cauza presiunii competitiei, dar am avut noroc de faptul ca am fost o echipa unita si ne-am ajutat reciproc. De fiecare data cand am intampinat dificultati, am continuat sa luptam si mai mult pentru a reusi”, a spus Denis Mraović, unul dintre membrii echipei castigatoare.
Sursa:
yoda.ro
ActiON_
Legend
High-Roller
Re: Romania, pe locul al treilea la cel mai mare maraton de dezvoltare de jocuri din
«
Reply #1 on:
06 January 2016, 15:11:30 »
Felicitari!
Dar nu inteleg ce cauta Marea Britanie la o competitie in care participa doar tari din S-E Europei.
Ai vreo problema/nelamurire in legatura cu forumul nostru? Citeste
acest topic
si daca nu ai gasit raspunsul potrivit, da un reply!
Print
Pages: [
1
]
Go Up
« previous
next »
Skilled Gaming
»
Timp Liber/Free Time
»
Ştiri/News
»
Jocuri/Games
»
Cookies help us provide you a better browsing experience. By using our site, you consent to the use of cookies by us.
OK
SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal