Author Topic:  Xiaomi a primit 16 milioane de precomenzi pentru smartphone-ul ...  (Read 612 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Badboy.UndeadArmy™

• Skilled Gaming Legend
  • Legend
  • God
  • *
  • Legends Never Die
  • Real Name: S.B.SZ.
  • Steam ID: badboyundeadarmy

[Skilled News]  Xiaomi a primit 16 milioane de precomenzi pentru smartphone-ul Mi 5  [Skilled News]

Xiaomi a decis să prezinte noul smartphone Mi 5 la MWC 2016, un eveniment marcat de două lansări importante: Samsung Galaxy S7 şi LG G5. Chiar şi aşa, terminalului companiei chineze a atras atenţia presei şi a consumatorilor.

Potrivit unui anunţ publicat de companie pe forumul oficial, peste 16 milioane de unităţi Mi 5 au fost deja precomandate.

În versiunea de bază Mi 5 căstă puţin peste 300 de dolari şi dispune de ecran cu diagonala de 5,15 inci (1.080p), procesor Snapdragon 820 de 1,8 GHz, grafică Andreno 530, 3 GB memorie RAM, capacitate de stocare internă de 32 GB şi cameră de 16 MP. Versiunea mai scumpă costă cu 50 de dolari mai mult şi are procesor Snapdragon 820 de 2,15 GHz şi capacitate de stocare internă de 64GB.

Xiaomi a anunţat şi modelul mai puternic Mi 5 Pro, care costă aproximativ 415 de dolari. Acesta dispune de 4 GB memorie RAM, 128 GB spaţiu de stocare şi spate realizat din ceramică.

Sursa: go4it.ro

Follow me on:
FaceBook
Instagram

Ai nevoie de ajutor? Trimite-mi un PM !
Do you need help? Send me a PM !

Offline ActiON_

• Legend
  • High-Roller
  • *
  • Real Name: Cozmiuc Alexandru Andrei
Re: Xiaomi a primit 16 milioane de precomenzi pentru smartphone-ul ...
« Reply #1 on: 29 February 2016, 21:33:43 »
Chinezii cuceresc totul. :))

Ai vreo problema/nelamurire in legatura cu forumul nostru? Citeste acest topic si daca nu ai gasit raspunsul potrivit, da un reply!

Offline Allex

• #RMA - Los Blancos
  • Legend
  • Spam Machine
  • *
  • #RMA
  • Real Name: Alexandru
« Reply #2 on: 29 February 2016, 22:19:05 »
Orice produs ce merge cu curent e asamblat sau are origini in China . Fara ei suntem pierduti . Ce fac chinezii din noi .

Offline CrystalMD

• Senior
  • *
  • Pățăști.
  • Real Name: George
  • Steam ID: CrystalMD
« Reply #3 on: 29 February 2016, 23:20:50 »
Orice produs ce merge cu curent e asamblat sau are origini in China . Fara ei suntem pierduti . Ce fac chinezii din noi .
Si chiar nu inteleg ce are China cu 'pierduti', e asamblat in China deoarece acolo sunt brate de munca ieftine si de aceasta majoritatea companiilor se muta acolo.
Iar diferenta de pretul produsului si pretul de vanzare in China difera considerabil de ceilalti... Ma rog, atata timp cand merge telefonul de ce sa nu zicem un Bravo lor.

Follow me on Tumblr!

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal