Author Topic:  Directorul lui Final Fantasy XV: Versiunea PC ar fi un tur de forță  (Read 586 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Badboy.UndeadArmy™

• Skilled Gaming Legend
  • Legend
  • God
  • *
  • Legends Never Die
  • Real Name: S.B.SZ.
  • Steam ID: badboyundeadarmy

[Skilled News]  Directorul lui Final Fantasy XV: Versiunea PC ar fi un tur de forță   [Skilled News]

Square Enix va lansa Final Fantasy XV pe PlayStation 4 și Xbox One în data de 30 septembrie, iar studioul a promis recent că va analiza viabilitatea unei versiuni PC, după apariție titlului JRPG pe console.
Directorul dezvoltării, Hajime Tabata, pune paie pe foc și consideră că posibila versiune PC va demonstra puterea tehnică a jocului:
Mă încântă ideea de a crea versiunea PC, dar ar fi un proiect diferit de cel actual. Sunt interesat de versiunea PC deoarece ea ar duce jocul la alt nivel tehnic, am în minte o versiune mult mai dezoltată a lui Final Fantasy XV.
Această versiune ar incorpora lucruri pe care le-am abandonat din cauza limitărilor consolelor. Pe PC, am avea oportunitatea să lansăm o versiune mult mai puternică în calitate și tehnologie.
Dat fiind că aproape toate jocurile Final Fantasy au fost aduse pe Steam, sunt mari șanse ca și FFXV să le urmeze.

Sursa:computergames.ro

Follow me on:
FaceBook
Instagram

Ai nevoie de ajutor? Trimite-mi un PM !
Do you need help? Send me a PM !

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal