Hi, Guest
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Drum bun, cale batuta.Ne-ai innebunit cu astea ... si cu fetele tale, bagati-le pe gat. Si poti face toate alea DACA N-AI MAI FI ASA DISPERAT DE PC, AI PUTEA DOAR S-O LASI MAI MOALE, nu sa iesi de tot. -.-'Copil copac.
Whoa , calm down. Te lepezi de pc ? *.* Oricum, bafta cu fetele si pe mai incolo'
Iar incep telenovelele ... a inceput Marian candva, si asta dupa el calare.Fetele ... gen Jabba The Hut ? -.-'
Iar incep telenovelele ... a inceput Marian candva, si asta dupa el calare.Fetele ... gen Jabba The Hut ? -.-'Aw, forgot something:Pentru ca: e viata ta, nu a noastra.
BA... Va dau una de zici ca nu`i adevarat... Ce va tot luati ma de el ?... nu a fost bun ? cand ati avut nevoie de ajutor , va ajutat...wth?Bafta Sydere P.S. Uitativa ma si la voi astia care va luati de el.. o sa ajungem toti la etapa cand o sa ne plictisim de ``COMP`` , ne pierdem vremea acum .. dar syder macar gandeste ... vrea sa faca ceva in viata... eu sunt decis ce voi face si ceea ce vreau...asa ca Shut UP !
Pe unii chiar ii inteleg,uite un exemplu concret Stuntman.Te injura,te face in toate felurile pt. ca stie ca el n-o sa iasa niciodata din casa sa-l prinzi si sa-i dai o mama de bataie .Dar frate pe el chiar il inteleg.Adica sunt per-convins ca viitoru lui n-o sa fie unu de kkt,sa stea si sa munceasca la un magazin pe 5 mil. salariu:).
Hai , mai multe critici , sa curga ca la ciusmea. Inainte sa judeci pe X sau Y , uita-te-n oglinda si intreaba-te " Ba , eu-s perfect ??? " so .. Cui nu-i convine , sa si-o bage-n lenjeria intima si sa treaca la alt topic.
GTFO SI LOL MA )Nu eu ma intreb in oglinda daca-s perfect, ci ea-mi spune inainte ca-s perfect.