Home
Forum
Help
Search
Calendar
Team
Login
Register
Hi,
Guest
Login
Register
Skilled Gaming
»
Timp Liber/Free Time
»
Ştiri/News
»
IT
»
Unul dintre cele mai importante site-uri de pe Internet dispare. "Il inchidem ..
« previous
next »
Print
Pages: [
1
]
Go Down
Author
Topic: Unul dintre cele mai importante site-uri de pe Internet dispare. "Il inchidem .. (Read 856 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
•>xReLiAn.<•
Legend
High-Roller
Unul dintre cele mai importante site-uri de pe Internet dispare. "Il inchidem ..
«
on:
29 June 2013, 12:49:54 »
[Skilled News]
Unul dintre cele mai importante site-uri de pe Internet dispare. "Il inchidem pe 8 iulie"
[Skilled News]
Vestea ca site-ul lor de suflet se inchide a induiosat milioane de utilizatori de Internet
In perioada romantica a Internetului, cand Google nu exista iar paginile web erau la inceput, cunoscutul site AltaVista incerca sa faca ordine. Era un motor de cautare folosit de toti cei care doreau sa caute informatii. AltaVista este un stramos al Google-ului, iar fara acest site vechi, reteaua nu ar fi fost, astazi, la fel.
AltaVista apartine acum de Yahoo. Cei de la relatii publice au dat un anunt sec: "Va rugam sa vizitati Yahoo! Search pentru toate nevoile voastre de cautare", anunta cnet.
Acesta a fost mesajul scris, vineri, de Yahoo, care a anuntat ca inchide AltaVista pe 8 iulie. Alaturi de AltaVista, alte 11 produse care nu mai conteaza pentru companie vor fi desfiintate.
Jay Rossiter, vicepresedintele Yahoo care are in grija platformele, a spus ca aceasta companie va continua sa "se concentreze pe crearea de produse frumoase care sunt esentiale pentru voi in fiecare zi". Cu alte cuvinte, Yahoo a decis sa isi concentreze resursele pe lucruri care functioneaza si de care utilizatorii au nevoie.
Cu toate acestea, disparitia AltaVista le va lasa un gol in stomac utilizatorilor care au prins inceputurile Internetului.
Sursa:
Yoda.ro
IstuntmanI
GZS Owner
Administrator
Cyborg
Steam ID: istuntmani
Re: Unul dintre cele mai importante site-uri de pe Internet dispare. "Il inchidem ..
«
Reply #1 on:
29 June 2013, 14:04:52 »
Nu mai e nevoie de site oricum.
https://db.tt/gWwtIpyA
Follow me on @
Facebook
.
Badboy.UndeadArmy™
Skilled Gaming Legend
Legend
God
Real Name: S.B.SZ.
Steam ID: badboyundeadarmy
Re: Unul dintre cele mai importante site-uri de pe Internet dispare. "Il inchidem ..
«
Reply #2 on:
29 June 2013, 14:10:39 »
Nici n-am auzit de ea
Epic.
Follow me on:
FaceBook
Instagram
Ai nevoie de ajutor? Trimite-mi un
PM
!
Do you need help? Send me a
PM
!
×X×_vasya_×X×
Legend
Cyborg
«
Reply #3 on:
29 June 2013, 21:19:18 »
Nu am auzit de astfel de site , dar am auzit de un magazin de calculatoare din oras cu aceasta denumire
"Nu e obligatoriu să fii de acord cu mine. Dar ar fi mai rapid aşa."
Android).
High-Roller
«
Reply #4 on:
29 June 2013, 21:37:35 »
Nici eu nu am auzit de acest site .. Dar oricum imi pare rau ca se inchide
AppLe.
Senior
«
Reply #5 on:
29 June 2013, 23:41:09 »
Ce-i ala ? Sa-i fie tarana usoara..
[SG]FunnyWaz.
Junior
«
Reply #6 on:
30 June 2013, 10:28:59 »
Nu Am Auzit De Acest Site.
[SG]P1xuletz.xD
A D D I C T E D.
Legend
God
«
Reply #7 on:
30 June 2013, 11:25:59 »
Never heard of it
Print
Pages: [
1
]
Go Up
« previous
next »
Skilled Gaming
»
Timp Liber/Free Time
»
Ştiri/News
»
IT
»
Cookies help us provide you a better browsing experience. By using our site, you consent to the use of cookies by us.
OK
SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal