Author Topic:  Ceasuri inteligente cu funcție de telefon. Există un viitor pentru ele?  (Read 617 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline >.marKeLonn.<

• ησтнιηg ιѕ ιηєνιтαвℓє
  • Legend
  • High-Roller
  • *
  • SUCCES IS MY ONLY MOTHERF*CKING OPTION
  • Real Name: ^ M.J.Z ^ Angelo ^

[Skilled News] Ceasuri inteligente cu funcție de telefon. Există un viitor pentru ele? [Skilled News]

Samsung se pregătește să lanseze la IFA 2014 de la Berlin ceasul inteligent care va avea și funcție de telefon. Înainte de a striga inovație, trebuie să vă avertizăm. Pe piață mai sunt o mulțime de asemenea gadgeturi, produse de firme mai mici. Noi le-am testat la MWC 2014 și nu au fost impresionate. Acum vă prezentăm câteva dintre ele. Samsung Gear Solo va fi lansat de către sud-coreeni pe 3 septembrie, odată cu Samsung Galaxy Note 4 și va fi varianta autonomă a gadgeturilor purtabile ale companiei. Cu o cartelă SIM, ceasul va putea să funcționeze autonom și să preluăm telefoane. Telefoanele de la încheietură au fost anticipate încă din seriale cum ar fi Familia Flinstone sau din benzile desenate Dick Tracy. Ce avem pe piață acum?
E un ceas-telefon care a făcut parte dintr-o campanie de finanțare de pe Kickstarter acum un an și care a fost lansat pe piață între timp. L-am văzut la MWC 2014 și l-am intitulat cel mai irosit milion de dolari din lume.

Omate TrueSmart arată ca un ceas sport, iar ecranul este tactil. În interior conţine Android 4.2.2 Jelly Bean modificat cu interfaţa Omate OS. Practic, ceasul e unul care conţine un Android micşorat, deoarece cei de la Omate nu au rezolvat mari probleme ale acestuia.

La nivel tehnic, ceasul nu este impresionant, dar oricum nu veţi simţi nevoia de mai mult. Vă veţi enerva din primele momente. Are un procesor dual-core la 1,3 Ghz, pe arhitectură veche, Cortex A7.

Puteţi să daţi telefoane, dar dacă nu conectaţi o cască bluetooth, atunci va trebui să duceţi ceasul la ureche. Aşa cum duceţi orice ceas la ureche, dacă aţi făcut-o vreodată. Sau veţi vorbi ca Inspector Gadget. E mai ciudat în realitate decât pare. Plus, pe tastatura virtuală de pe ecran veţi avea noroc dacă veţi nimeri cifrele înainte să vă prindă băiatul rău din această poveste.

Sursa: playtech.ro  | Oferit de LimiTLesS

" The world is going to judge you no matter what yo do , so live your life the f*cking way you want to " 

Offline Ray

• Hero Member
  • *
Lol. Interesanta idee.

Offline Badboy.UndeadArmy™

• Skilled Gaming Legend
  • Legend
  • God
  • *
  • Legends Never Die
  • Real Name: S.B.SZ.
  • Steam ID: badboyundeadarmy
A evoluat foarte repede tehnologia,nu e de mirare xD

Follow me on:
FaceBook
Instagram

Ai nevoie de ajutor? Trimite-mi un PM !
Do you need help? Send me a PM !

Offline blacklife

• Legend
  • High-Roller
  • *
  • You know, i mean it
  • Real Name: Marius Nicolae
  • Steam ID: STEAM_0:0:67883302
Hah :)) Vedeam de astea doar prin Skyfall ( angentul 007 ) =D>

„Dacă n-ar exista fericirea altora, nu ne-am sinchisi de nefericirea noastră.”   — Marin Preda

Spoiler
Nu, nu mai joc SA-MP, nu mai scriptez, nu mai ofer suport pentru serverul Romania National Trucking cum de altfel nici nu mai sunt '' owner ''.
[close]

Offline IstuntmanI

• GZS Owner
  • Administrator
  • Cyborg
  • *
  • Real Name: NcF http://fb.me/cnistor96
  • Steam ID: istuntmani
Ceasurile astea inteligente mi se par o porcarie. xD

Offline ×X×_vasya_×X×

• Legend
  • Cyborg
  • *
  • Real Name: vasya
Da , chiar sunt o porcarie . Deja nu mai e ceas , e altceva ..

"Nu e obligatoriu să fii de acord cu mine. Dar ar fi mai rapid aşa."

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal