Author Topic:  Barfitori  (Read 7264 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Badboy.UndeadArmy™

• Skilled Gaming Legend
  • Legend
  • God
  • *
  • Legends Never Die
  • Real Name: S.B.SZ.
  • Steam ID: badboyundeadarmy
Barfitori
« on: 29 August 2014, 00:53:09 »
Sincer m-am cam saturat sa fiu jignit in toate felurile de catre unele persoane,ca sunt urat,ca am burta mare si ca nu stiu ce.A fost acest caz cu un player de pe RNT,numit CangurulMexican care facea misto de mine acum 2 zile si m-a insultat in legatura cu aspectul meu fizic.Blacklife a vorbit cu el.Ce am aflat?Am aflat ca unul dintre barfitori este chiar un global moderator de pe SG.(de la el a aflat Cangurul despre cum arat eu,i-a zis acea persoana)
 Puteti sa ma barfiti cat vreti,dar sa nu uitati respectul pe care vi l-am dat,daruinta,bunavointa si atitudinea mea fata de voi.Poate ca nu sunt eu un print frumos,cu palat si cal dar mereu cand ati avut nevoie de mine,v-am ajutat,v-am ascultat,am dat trup si suflet atat pentru voi cat si pentru aceasta comunitate.Am fost in momentul potrivit atunci cand vo erati la pamant.

PS:A inceput stuntman cu jignirile,sincer nu cred i-ar parea bine daca i-as zice si eu lucruri de genul.Okay,l-am inteles,asa e el.Pana la urma ne intelegem bine.Apoi a venit Cangurul asta,o persoana care nici macar nu ma cunoaste.

PS2:Pentru voi conteaza aspectul,OK.Va spun ceva:nu asta e cel mai important.Ma raneste faptul ca sunt barfit,cu toate ca nu merit asta.

Atat am avut de spus.Sunt deja sigur si care a fost acel Global Moderator.Acum ca am facut acest topic,vreau sa vad cine are coloana vertebrala sa vina aici cu un reply si sa spuna :"Da,eu te-am barfit.Eu i-am zis lu' x,y cum arati".Sunt tare curios!

PEACE!
« Last Edit: 21 September 2014, 17:46:45 by ×X×_vasya_×X× »

Follow me on:
FaceBook
Instagram

Ai nevoie de ajutor? Trimite-mi un PM !
Do you need help? Send me a PM !

Offline Syder

• Salut !
  • Spam Machine
  • *
  • I love drift !
  • Real Name: Tudorov Alexandru
  • Steam ID: syderalex096
Re: Barfitori
« Reply #1 on: 29 August 2014, 01:02:39 »
          Eu stiu cine .. si nu cred ca are coloana vertebrala sa iti spuna. Nu stie decat sa jigneasca pe toti si toate , dar la el nu se uita... un om de nimic si da , eu vorbesc pentru ca , cunosc persoana aia si stiu ce poate si ce-l duce capul. Nu credeam ca va ajunge asa de jos vreodata .
« Last Edit: 29 August 2014, 01:14:43 by Syder »
My YouTube Channel : Click
Vorbesti de mine prin spatele meu ? Inseamna ca viata mea este evident mult mai interesanta decat a ta. Trist , nu ?!

Offline blacklife

• Legend
  • High-Roller
  • *
  • You know, i mean it
  • Real Name: Marius Nicolae
  • Steam ID: STEAM_0:0:67883302
« Reply #2 on: 29 August 2014, 01:03:28 »
#Nu suport  aceste lucruri ... oricine ar fi : http://forum.skilledg.com/index.php?topic=22289.msg121872;topicseen#msg121872
Rusine voua celor ce faceti asta , nu cred ca va simtiti chiar asa bine cand radeti de cineva, astea sunt golurile dinauntrul vostru si imaturitatea voastra , celor ce faceti asta si ganditi in acest mod,  prost si pe moment ..doar de distractie.

„Dacă n-ar exista fericirea altora, nu ne-am sinchisi de nefericirea noastră.”   — Marin Preda

Spoiler
Nu, nu mai joc SA-MP, nu mai scriptez, nu mai ofer suport pentru serverul Romania National Trucking cum de altfel nici nu mai sunt '' owner ''.
[close]

Offline IstuntmanI

• GZS Owner
  • Administrator
  • Cyborg
  • *
  • Real Name: NcF http://fb.me/cnistor96
  • Steam ID: istuntmani
« Reply #3 on: 29 August 2014, 01:07:36 »
Eu unul doar glumeam, am tinut-o asa cateva zile cu badboy. I-am dat si dedicatie "Cine e grasuta". =)) Mnoh, noi suntem prieteni. Dar si eu urasc cand unul care nu te cunoaste se baga ca idiotul. xD

Offline FaLLenGirL

• Spam Machine
  • *
  • Real Name: Cristina
« Reply #4 on: 29 August 2014, 01:30:45 »
Doamne :-j.. meh ce sa le faci bad ..dupa cum observi acele persoana sau ACEA PERSOANA nu doar pe tn te-a jignit.. xD si eu am fost jignita si pas.. :)) dupa cum iti zic astia te barfesc ptr ca viata noastra sau a ta e mult mai interesanta decat viata lor lipsita de sens in care isi dau laba non stop ..:)) nu se uita la ei looooool =)))))))))))) ca se fac de ras ( astia is smekerasi d dupa ecranu de la PC ) te rog nu-i baga in seama.. tu esti destept nu te cobori la mentalitatea unui ratat :D

Offline KisHumma

• Professional Gamer in Romania Team #DH2014
  • Legend
  • High-Roller
  • *
  • Asaa, o sa te <3 femeia ta cum face campioana mea
  • Real Name: Rolly
  • Steam ID: kishummasadixxx / kishumma
« Reply #5 on: 29 August 2014, 01:35:30 »
Ok m`ati prins intr`o pozitie proasta, sunt nervos din alte motive, si cum intru pe forum sa ma calmez, dau de altii.

Ma copii ma, poate ca radeti voi de el, dar uitati`va la voi mai bine :) In special tu Persoana X, global moderatorule, frumosule, uitate in oglinda... sau nu ai oglinda? S`au spart toate? =S Ce noroc ai tu, ca sunt eu global moderator, si ca nu sunt User.. ahahaa.. Eu sunt un baiat care isi apara prietenii, si cat timp eu voi fi aici, lucurile nu vor sta asa baiatule ;) Nu mai continui... ;)

Offline IstuntmanI

• GZS Owner
  • Administrator
  • Cyborg
  • *
« Reply #6 on: 29 August 2014, 01:35:53 »
viata lor lipsita de sens in care isi dau laba non stop ..:))
Bai, ia gata, ce ai cu mine ? Ca ne suparam. =))))

MefX (toti stiu ca despre el e vorba), te rog sa termini, in ultimul timp ai luat-o razna rau de tot. Te-ai certat cu o gramada pe SG ... dar am reusit sa te impac cu ei... cel putin cu majoritatea... dar acum ai inceput cu Dubstep, si acum cu Badboy. Care e problema ta omule ?

Eu nu inteleg, cu mine MefX este foarte ok, dar vad ca el cu altii ... :|

Offline s1neK

• Junior
  • *
  • RNT.
  • Real Name: Catalin <3.
  • Steam ID: twink144
« Reply #7 on: 29 August 2014, 01:38:05 »
Nu mi se pare corect , ce spune "CangurulMexican" despre BadBoy. "CangurulMexican" nu are nici o poza pe FaceBook cu fatau` lui , iar despre acel Moderator de pe SG , Stim cu toti cine e. "Canguru" cred ca e gelos pe aspectul lui "BadBoy".
« Last Edit: 29 August 2014, 01:42:35 by Kalic »

Offline .shadoW

• Berea fără alcool e ca și femeia fără țâțe.
  • Legend
  • High-Roller
  • *
  • F O R D F O C U S
  • Real Name: S E B I
  • Steam ID: sh4d00W
« Reply #8 on: 29 August 2014, 01:39:58 »
Doamne :-j.. meh ce sa le faci bad ..dupa cum observi acele persoana sau ACEA PERSOANA nu doar pe tn te-a jignit.. xD si eu am fost jignita si pas.. :)) dupa cum iti zic astia te barfesc ptr ca viata noastra sau a ta e mult mai interesanta decat viata lor lipsita de sens in care isi dau laba non stop ..:)) nu se uita la ei looooool =)))))))))))) ca se fac de ras ( astia is smekerasi d dupa ecranu de la PC ) te rog nu-i baga in seama.. tu esti destept nu te cobori la mentalitatea unui ratat :D

mai bine nu comenta ca nici tu nu esti mai buna :-j sti prea bine la ce ma refer iar nu cred ca nu e nimeni care sa ma fi barfit pe mine la altii. Boti imi pare rau o zic inca o data

Eu stiu cine .. si nu cred ca are coloana vertebrala sa iti spuna. Nu stie decat sa jigneasca pe toti si toate , dar la el nu se uita... un om de nimic si da , eu vorbesc pentru ca , cunosc persoana aia si stiu ce poate si ce-l duce capul. Nu credeam ca va ajunge asa de jos vreodata .

uite ca o am xD

Offline FaLLenGirL

• Spam Machine
  • *
  • Real Name: Cristina
« Reply #9 on: 29 August 2014, 01:42:07 »
Bai copil copac n-am zis ca-s mai buna da macar am cei 7 ani de acasa si nu injur ca un dement care zici ca l-a crescut masa la ghena lol

Offline Syder

• Salut !
  • Spam Machine
  • *
  • I love drift !
« Reply #10 on: 29 August 2014, 01:43:41 »
mai bine nu comenta ca nici tu nu esti mai buna :-j sti prea bine la ce ma refer iar nu cred ca nu e nimeni care sa ma fi barfit pe mine la altii. Boti imi pare rau o zic inca o data

uite ca o am xD

Eu in locul tau , nici macar nu as avea tupeu sa ridic privirea din pamant. De ce? Esti in primul rand un plagiator infect , aici ma refer la nume. Te-ai luat dupa rapper-ul roman MefX , asa ca taci dracu. In al doi-lea rand , esti un om de nimic si 70% din noi stim asta. M-am saturat de tine pana peste cap , vorba lui Kis , n-ai oglinda sa te uiti in ea sa te vezi pe tine? Si stai tu linistit ca , Cristina e de 100 ori mai bine ca tine , la toate capitolele si nu spun asta doar ca sunt iubitul ei , ci pentru ca este adevarat. Nici eu nu sunt mare frumusete , dar macar am bun simt si capul pe umeri , nu ca tine doar sa-l tin sa nu-mi ploua-n gat.

uite ca o am xD

Nu vad nicaieri unde ai recunoscut mai sus , ma doare fix in *&%$ daca ai recunoscut pe mess , pe mine ma intereseaza aici. Deci n-ai coloana vertebrala.

« Last Edit: 29 August 2014, 01:56:41 by Syder »
Vorbesti de mine prin spatele meu ? Inseamna ca viata mea este evident mult mai interesanta decat a ta. Trist , nu ?!

Offline fatman

• Spam Machine
  • *
« Reply #11 on: 29 August 2014, 01:55:58 »
GRASULEBEJ UN GRAS CA MINE GIVE ME FAIV  . Ba de ce va luati de bad , voi nu vedeti cata e de mare ? Are ji mujchi si vine si va bate pe toti . Si pe mine ma faceau gras , mi au dat si porecla grasule , si imi place sa fiu gras :D .

Offline IstuntmanI

• GZS Owner
  • Administrator
  • Cyborg
  • *
« Reply #12 on: 29 August 2014, 01:58:16 »
Nu mi se pare corect , ce spune "CangurulMexican" despre BadBoy. "CangurulMexican" nu are nici o poza pe FaceBook cu fatau` lui , iar despre acel Moderator de pe SG , Stim cu toti cine e. "Canguru" cred ca e gelos pe aspectul lui "BadBoy".
Corect. Oamenii de genul care n-au nici o poza au tupeul sa comenteze de altii.

GRASULEBEJ UN GRAS CA MINE GIVE ME FAIV  . Ba de ce va luati de bad , voi nu vedeti cata e de mare ? Are ji mujchi si vine si va bate pe toti . Si pe mine ma faceau gras , mi au dat si porecla grasule , si imi place sa fiu gras :D .
La mine vine Badboy si-mi face altceva. =)) Glumesc ! Omg.

Gata bai animalelor, omg... /slapall

« Last Edit: 29 August 2014, 02:03:35 by ►LimiTLesS◄ »

Offline >.marKeLonn.<

• ησтнιηg ιѕ ιηєνιтαвℓє
  • Legend
  • High-Roller
  • *
  • SUCCES IS MY ONLY MOTHERF*CKING OPTION
  • Real Name: ^ M.J.Z ^ Angelo ^
« Reply #13 on: 29 August 2014, 02:00:57 »
Tuuu , stai in "banca" ta , pentru binele tau .

Impuscati-va !

MefX , MefX , MefX ..
S-au cam adunat multi impotriva ta si te cam indrepti drastic catre "iesirea de urgenta" .
Ce ai facut tu e doar o dovada a imaturitati si nimic "Distractiv" sau cum crezi tu din punctul tau de vedere .
In ultimul timp zic majoritatea , dar eu te stiu demult , tot timpul cautai prostiile , uneori trebuia sa ma "chinuiesc" sa cobor la nivelul tau , asta pentru a ne intelege intr-un oarecare mod . stiu ca nimeni nu e perfect , nici eu nu sunt.
Am impresia ca ai uitat de unde ai plecat si ca ai uitat ca datorita lui B@dboy esti GMod , destul de trist din partea ta .
Nu zic mai multe ca nu are rost , chiar deloc .. eu nu critic doar imi exprim punctul meu de vedere .
Scuzati "romanul" , nu e nevoie sa cititi tot .

:topicclosed:
« Last Edit: 29 August 2014, 02:11:19 by ►LimiTLesS◄ »

" The world is going to judge you no matter what yo do , so live your life the f*cking way you want to " 

Offline IstuntmanI

• GZS Owner
  • Administrator
  • Cyborg
  • *
« Reply #14 on: 29 August 2014, 02:22:56 »
Deblochez acest topic.

O noua regula pentru binele vostru a fost implementata. Va rog sa verificati regulile. Acesta este motivul pentru care nici nu mai exista topicul "Posteaza o poza cu tine". Stiam ce se poate intampla. Acum vor disparea si ultimele lucruri care va pot arata aspectul fizic.

Acest forum nu va mai avea toleranta asa de mare pentru certuri si probleme, sanctiunile vor fi grave de-acum !
Eu vreau sa construiesc o comunitate profesionista, dar in care sa nu lipseasca si umorul, dar nu vreau sa vad cum va criticati, barfiti, si alte chestii de genul.

Voi va ganditi ca un om nu poate sa-si controleze aspectul ? Acesta este influentat de rude (genele xD), poate ai si vreo boala care ai capatat-o intre timp care te afecteaza, si multe alte chestii care il influenteaza, precum un accident.

MefX, Syder, Dubstep, LimiTLesS, BadBoy, Carmen ( stiti voi, fata frumoasa noua de pe RNT =)), dupa care ati cazut in limba toti =)) , ok, exagerez ). Despre fiecare pot spune minim o chestie care nu-mi place. Aici ma refer la aspect. Chiar si despre un top-model pot gasi ceva care sa nu-mi placa. Obisnuiti-va cu oamenii asa cum sunt.

Un om nu este perfect. Nimic nu este perfect. Obisnuiti-va cu asta, maturizati-va. Sunteti genul de persoane care rade cand vede o persoana handicapata (fizic, nu mental, cum sunteti multi de pe aici).

MefX, m-ai dezamagit total acum, si tu Cangurule, desi nu prea te cunosteam, despre tine aveam o parere oarecum buna. Un membru din staff ti-a dat warn, dar eu ti-am dat mute. Nu tolerez criticarea aspectului fizic. Pielea este invelisul, conteaza cu adevarat ce se afla in minte. Din pacate voi va bazati pe exterior.

Global Moderatorul MefX a fost retrogradat pe un termen nedefinit, pentru ca nu este destul de matur pentru a face parte din staff. Echipa noastra vrea sa fie o echipa de profesionisti care nu critica un lucru banal precum aspectul fizic. L-am apreciat pe acest baiat, i-am dat multe sanse in ultimul timp, dar vad ca nu-si revine. Il apreciam pentru faptul ca era unul dintre cei mai buni moderatori ai acestui forum, dar il strica imaturitatea, din pacate.

Voi lasa acest topic deschis. Calmati-va va rog. Nu vreau mai multe probleme. Ati facut destule pana acum si nu vreau sa aplic sanctiuni mai grave. Astept o discutie serioasa in continuare, iar cine va mai insulta sau se va certa va primi sanctiuni grave.
« Last Edit: 29 August 2014, 02:27:33 by ![]stuntman[]! »

Offline Badboy.UndeadArmy™

• Skilled Gaming Legend
  • Legend
  • God
  • *
  • Legends Never Die
  • Real Name: S.B.SZ.
  • Steam ID: badboyundeadarmy
« Reply #15 on: 29 August 2014, 02:45:18 »
Chiar nu imi mai pasa.Eu stiu ca imi fac treaba cum trebuie,sincer,eu sunt mandru de ce am realizat in viata sau ce voi realiza,nu de cum arat.
@MefX:Sa nu ma mai cauti,ca regreti si bla bla.
@stuntman,Almazw,Limitless:Mi-ati inveselit ziua,sunteti fenomenali =))

Follow me on:
FaceBook
Instagram

Ai nevoie de ajutor? Trimite-mi un PM !
Do you need help? Send me a PM !

Offline Allex

• #RMA - Los Blancos
  • Legend
  • Spam Machine
  • *
  • #RMA
  • Real Name: Alexandru
« Reply #16 on: 29 August 2014, 08:57:46 »
Eu stiu ca faci caterinca cu cineva daca il cunosti foarte bine . Astia care patesc ar trebui sa nu ii bage in seama . Sa ii ignorati ca iu doare mai tare . Da-i in motii masii sa nu zic altcumva :)).

Offline s l a m

• T I T A N I U M
  • Legend
  • God
  • *
  • Retired
  • Real Name: Aurelian
  • Steam ID: slamsg
« Reply #17 on: 29 August 2014, 09:53:23 »
Scuzati "romanul" , nu e nevoie sa cititi tot .
L-am citit deja ... :(

L-am apreciat pe acest baiat, i-am dat multe sanse in ultimul timp, dar vad ca nu-si revine. Il apreciam pentru faptul ca era unul dintre cei mai buni moderatori ai acestui forum, dar il strica imaturitatea, din pacate.
Hai, nu exagera, mai eram si eu acolo. :-"

Dovada de imaturitate, prostie si idiotenie. Cred ca deasta ma intrebai daca vreau sa te ajut cu SL, adica sa fiu 'fondator' sau 'owner' sau ce dracu' voiai sa zici.

Aveam de mult o presimtire, dar in ultimul timp am zis ca gresesc, devenisei un baiat de treaba, dar m-am inselat, iar..
« Last Edit: 29 August 2014, 09:53:58 by -SHADOW. »

· ,.-~*’¨¯¨’*·~-.¸-(_S L A M_)-,.-~*’¨¯¨’*·~-.¸

Legends never die

http://slam-official.tumblr.com/
http://www.youtube.com/user/DeepWyNN

FH3 - FH4 - FH5 player

· ,.-~*’¨¯¨’*·~-.¸-(_S L A M_)-,.-~*’¨¯¨’*·~-.¸

Offline Syder

• Salut !
  • Spam Machine
  • *
  • I love drift !
« Reply #18 on: 29 August 2014, 10:05:42 »
Deblochez acest topic.

MefX, Syder, Dubstep, LimiTLesS, BadBoy, Carmen ( stiti voi, fata frumoasa noua de pe RNT =)), dupa care ati cazut in limba toti =)) , ok, exagerez ). Despre fiecare pot spune minim o chestie care nu-mi place. Aici ma refer la aspect. Chiar si despre un top-model pot gasi ceva care sa nu-mi placa. Obisnuiti-va cu oamenii asa cum sunt.

In primul rand vreau sa-ti multumesc pentru Global Moderator. In al doi-lea rand , eu nu m-am luat de aspectul fizic al nimanui.

Offline [SG]P1xuletz.xD

• A D D I C T E D.
  • Legend
  • God
  • *
  • Todos los Torros.
« Reply #19 on: 29 August 2014, 10:47:18 »
Atunci cand limonada iti da lamai , fa viata !

Cine stie cu ce l-ai suparat tu pe mefx bad :)) o intamplare din copilarie ceva , si poate acum a vrut sa se razbune :))

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal