Author Topic:  Ce iti place/displace in Romania ?  (Read 1885 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline IstuntmanI

• GZS Owner
  • Administrator
  • Cyborg
  • *
  • Real Name: NcF http://fb.me/cnistor96
  • Steam ID: istuntmani
Ce iti place/displace in Romania ?
« on: 16 October 2014, 18:55:26 »
Ma gandeam acum sa fac un topic in care sa enumerati ce va place si tot ce nu va place  in Romania, sunt curios ce chestii coincid. :-? Puteti spune si chestii din localitatile voastre, dar vreau si chestii generale. Incercati sa postati cat mai multe.

Vreau sa postati cam asa:

Imi place:
- Lala
- Lala

Imi displace:
- Lala
- Lala

Poate scoateti in evidenta anumite lucruri frumoase, voi face si eu o lista mai tarziu. :)

Offline >.marKeLonn.<

• ησтнιηg ιѕ ιηєνιтαвℓє
  • Legend
  • High-Roller
  • *
  • SUCCES IS MY ONLY MOTHERF*CKING OPTION
  • Real Name: ^ M.J.Z ^ Angelo ^
Re: Ce iti place/displace in Romania ?
« Reply #1 on: 16 October 2014, 19:09:27 »
Ce sa ne placa in tara asta condusa de mafioti ? :-j
Cu sau fara scoala e aproape tot una , posibilitati foarte putine , locuri de munca si mai putine cam din aceasta cauza tineretul dispare din tara , si nu ma mira faptul acesta fiind acum pe propria mea responsabilitate , nu prea am parte de ajutor nici macar de la parintii , asa e cazul meu .
In romania nu este nici un viitor , cu exceptia celor care s-au nascut bogati .

Ce imi place ? fetele din tara noastra sunt beton . :))

" The world is going to judge you no matter what yo do , so live your life the f*cking way you want to " 

Offline ActiON_

• Legend
  • High-Roller
  • *
  • Real Name: Cozmiuc Alexandru Andrei
« Reply #2 on: 18 October 2014, 17:41:52 »
Imi place:
1) Avem foarte mare libertate in muzica.
2) Nu ne mai comanda niciun conducator ce sa facem si sa ce nu facem (nu ca in regimul Ceausescu)

Nu imi place:
Am multe lucruri care nu imi plac la aceasta tara.
1) Posibila fraudare a alegerilor si certurile incontinuu a conducatorilor nostri.
2) Neexistenta drumurilor express si a autostrazilor.
3) Spitalele, sunt cazuri de malpraxis din ce in ce mai dese.

Intradevar, guvernul Ponta a adus niste reforme noi si ajutatoare, dar nu e de ajuns. Sunt multe de facut in aceasta tara, si, ce promite acest guvern, in acest moment, e o promovare electorala. Ma tem ca tot ce spune Ponta sa fie doar o promovare electorala.
Singura sansa prin care ne putem salva este aceea de a iesi masiv la vot, deoarece in strada nu iesim. Macar asta sa facem.

Ai vreo problema/nelamurire in legatura cu forumul nostru? Citeste acest topic si daca nu ai gasit raspunsul potrivit, da un reply!

Offline IstuntmanI

• GZS Owner
  • Administrator
  • Cyborg
  • *
« Reply #3 on: 19 October 2014, 16:41:20 »
Hmm... ma gandeam sa postez si eu acum, dar nu am decat parti negative. =)) Poate doar ce-a spus si HarT. :-?

Imi plac:
- Oamenii din IT, care sunt extrem de multi in Romania, de aceea multe firme foarte cunoscute au si sedii care contribuie enorm in Romania, de exemplu Ubisoft, daca va uitati atenti la creditele jocurilor facute de ei, veti vedea de multe ori si "Ubisoft Bucharest", si sunt liste intregi cu nume romanesti, o chestie care ma face mandru. :D
- Oamenii de valoare care pleaca in strainatate si fac adevarate cariere acolo si ne se duce vorba ca sunt romani. =D
- Se schimba bordurile foarte repede. =)) ( asta e satirica xD ... se schimba borduri, dar nimic altceva nu se face de multe ori, in multe orase x__X" )

Nu imi plac:
- Politicienii care sunt corupti majoritatea, iar cei buni nu sunt in varf. :( Daca iese Ponta eu ma mut din tara. =)) De exemplu in perioadele electorale mereu se gasesc bani de investitii... cum a fost si cadoul facut de Ponta Republicii Moldova, o gramada Dacii Duster si autobuze scolare (parca autobuze scolare erau alea).
- Populatia care devine din ce in ce mai proasta si mai needucata, factorul care este decisiv la improstirea oamenilor ar fi manelele.
- Nepasarea oamenilor, de exemplu am vazut un videoclip, o farsa, si era un om facut ca un cersetor, si era la metrou legat de maini la spate si cu o punga pusa pe cap, ca si cum ar fi fost rapit si eliberat sau ceva de genul, iar oamenii nici nu il bagau in seama... doar unul s-a oprit, s-a uitat la el cu o nesiguranta... dar apoi a plecat si el. x__X"
- Oamenii care sunt din ce in ce mai fuduli ( nu esti prost destul pana nu esti si fudul, cum spune profa de chimie :)) ), daca vorbesti cu cate unii se uita la tine de parca ai fi omorat pe cineva, cum sa ai tupeul sa vorbesti cu ei... xD
- Tiganii care se inmultesc ca iepurii, iar in familiile lor, se fac maxim 4-8 clase, iar apoi se duc la furat si comit fapte rele, si se casatoresc, si mai ies alti analfabeti ca ei...
- Mincinosii si necunoscatorii care daca ii intrebi ceva ce nu stiu, ei se dau ca stiu si spun numai prostii. xD

Da, tara noastra e mai mult pe minus, nu cred ca e un secret pentru nimeni asta.

Ce e prost se transmite usor, dar ce e bun nu... -_-

Offline s l a m

• T I T A N I U M
  • Legend
  • God
  • *
  • Retired
  • Real Name: Aurelian
  • Steam ID: slamsg
« Reply #4 on: 19 October 2014, 16:51:57 »
Daca asculti manele nu inseamna ca esti prost sau devii (mai sunt si exceptii) eu, cel putin ascult manele pentru ca m-am saturat de muzica care e acum (nu toata, unele melodii sunt chiar faine dar altele sunt doar pentru bani.)
+ daca ascult manele am o stare mai pozitiva + facem caterinca la scoala cu manele :))
« Last Edit: 19 October 2014, 16:53:00 by -SHADOW. »

· ,.-~*’¨¯¨’*·~-.¸-(_S L A M_)-,.-~*’¨¯¨’*·~-.¸

Legends never die

http://slam-official.tumblr.com/
http://www.youtube.com/user/DeepWyNN

FH3 - FH4 - FH5 player

· ,.-~*’¨¯¨’*·~-.¸-(_S L A M_)-,.-~*’¨¯¨’*·~-.¸

Offline ×X×_vasya_×X×

• Legend
  • Cyborg
  • *
  • Real Name: vasya
« Reply #5 on: 19 October 2014, 18:05:02 »
Nu sunt in Romania si nu prea stau bine la curent cu toate situatiile voastre de acolo , asa ca imi dau si eu cat de putin parerea.

Imi place:
-Daca mie imi place premierul nostru Iurie Leanca care cred eu ca nu e asa de corupt decat restul si care e prieten bun cu Victor Ponta , atunci rezulta ca imi place Victor Ponta :)).
-Drumurile. Din cate am vazut eu , aveti drumuri foarte foarte bune .

Imi displace:
-Tiganii , aia chiar is multi (dupa parerea mea) , la fel si manelistii .

"Nu e obligatoriu să fii de acord cu mine. Dar ar fi mai rapid aşa."

Offline KisHumma

• Professional Gamer in Romania Team #DH2014
  • Legend
  • High-Roller
  • *
  • Asaa, o sa te <3 femeia ta cum face campioana mea
  • Real Name: Rolly
  • Steam ID: kishummasadixxx / kishumma
« Reply #6 on: 19 October 2014, 18:16:14 »
Ce sa ne placa in tara asta condusa de mafioti ? :-j
:X :X

Daca asculti manele nu inseamna ca esti prost sau devii (mai sunt si exceptii) eu, cel putin ascult manele pentru ca m-am saturat de muzica care e acum (nu toata, unele melodii sunt chiar faine dar altele sunt doar pentru bani.)
+ daca ascult manele am o stare mai pozitiva + facem caterinca la scoala cu manele :))
Foarte multe persoane (ok si eu is intre ei =))) mi-au spus ca nu asculta manele, pur si simplu nu le place ! In cluburi cand e chef si merg manelele pe sistem, se rup toti, inclusiv eu =))

Mah sincer pe scurt, nu e ce sa iti placa in romania ...

Ce imi place:
- Locurile (gen muntii, avem niste munti foarte :X si foarte multi nu stiti asta ce se afla prin zona mea)
- Vagabontii, vagaboantele =))
- Fetele
- Unele orase, sunt foarte frumoase :D

Ce nu-mi place:
Daca apuc sa enumar mi se strica drq pc`u.

EDIT:

-Tiganii , aia chiar is multi (dupa parerea mea) , la fel si manelistii .
Care are curaj sa se i`a de tigani? =)) Ca eu m`am luat :D Si am ajuns in halu asta ca sa imi cer scuze de la ei =)))
« Last Edit: 19 October 2014, 18:18:40 by KisHumma Rolly »

Offline [SG]P1xuletz.xD

• A D D I C T E D.
  • Legend
  • God
  • *
  • Todos los Torros.
« Reply #7 on: 19 October 2014, 21:32:25 »
Imi place : Imi place ca suntem pe locul 21 in lume , la marime xD
             : Suntem o tara cu multe atractii turistice bestiale :D

Nu imi place : Conducerea acestei tari , este una jalnica
                 : Joburile , sunt platite foarte prost

Offline IstuntmanI

• GZS Owner
  • Administrator
  • Cyborg
  • *
« Reply #8 on: 19 October 2014, 21:36:59 »
Desigur, KisHumma, cum am putut uita si eu de peisaje ? Peisajele Romaniei sunt unele dintre cele mai frumoase de pe planeta, pacat ca "cei de sus" nu stiu sa profite de ele pentru binele tarii.

Si Pixuletz, am uitat si eu de serviciurile platite foarte prost. xD
« Last Edit: 19 October 2014, 21:51:30 by ![]stuntman[]! »

Offline ActiON_

• Legend
  • High-Roller
  • *
  • Real Name: Cozmiuc Alexandru Andrei
« Reply #9 on: 20 October 2014, 19:48:03 »
Intradevar, sunt locuri foarte frumoase in Romania, dar cine sa le promoveze?

Elementele slabe ale Romaniei dupa parerea mea sunt:
-nu exploatam resursele (nu mai avem, sunt luate de straini tot din cauza noastra)
-invatamantul
-drumurile

Totusi, cu toate astea, imi place Romania, pentru ca aici m-am nascut si nu m-as muta in alta tara.

Ai vreo problema/nelamurire in legatura cu forumul nostru? Citeste acest topic si daca nu ai gasit raspunsul potrivit, da un reply!

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal