Author Topic: INTERN Dinu Gheorghe a plecat de la Astra! ”Era nevoie de o schimbare.” Motivele despăr  (Read 596 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline [SG]P1xuletz.xD

• A D D I C T E D.
  • Legend
  • God
  • *
  • Todos los Torros.

[Skilled Sport] Dinu Gheorghe a plecat de la Astra! ”Era nevoie de o schimbare.” Motivele despărțirii [Skilled Sport]

Dinu Gheorghe a decis să plece de la gruparea giurgiuveană. Totul s-a clarificat după o discuție pe care acesta a purtat-o cu Ioan Niculae
”Am închis colaborarea cu cei de la Astra. Nu este o zi dintre cele mai fericite pentru mine. La dorința mea expresă l-am rugat să înțeleagă și asta a fost. Nu mai contează de ce. Am considerat că echipa avea nevoie de o schimbare și am ajuns la decizia asta”,
Aceasta a fost decizia mea! Am purtat o discuție cu patronul Ioan Niculae. Mi-e foarte greu. N-a fost ușor, dar mă bucur că m-a înțeles. I-am spus că lucrurile nu merg așa cum trebuie, după care ne-am întânit și am vorbit”, a spus Dinu Gheorghe

Sursa: superfotbal.ro
:)

Offline IstuntmanI

• GZS Owner
  • Administrator
  • Cyborg
  • *
  • Real Name: NcF http://fb.me/cnistor96
  • Steam ID: istuntmani
Astra are nevoie de schimbari mari, daca nu vrea sa ajunga ca si Galatiul sau Urziceniul ( orasul meu dus de rapa, care au fost campioni :[ ).

Offline Badboy.UndeadArmy™

• Skilled Gaming Legend
  • Legend
  • God
  • *
  • Legends Never Die
  • Real Name: S.B.SZ.
  • Steam ID: badboyundeadarmy
Astra va ajunge intr-o situatie grea.

Follow me on:
FaceBook
Instagram