Author Topic:  O imagine ajunsă pe web ar prezenta lookul lui Windows 10 pe telefon, cu un Star  (Read 1242 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline AroWn.xD

• Expert HTML & CSS
  • High-Roller
  • *
  • Full stack Developer(Node.JS)
  • Real Name: Robert Silviu
  • Steam ID: AroWnD

[Skilled News] O imagine ajunsă pe web ar prezenta lookul lui Windows 10 pe telefon, cu un Start screen arătos [Skilled News]

WindowsPhoneItaly ar fi avut ocazia să vadă în acţiune un terminal cu Windows 10 pentru telefoane la bord, recreând experienta handsetului în imaginile de mai jos. Ele înfăţişează un wallpaper panoramic, care se întinde de ecranul Start la lista de aplicaţii.

Fundalul se afla în spatele tile-urilor, care sunt în acest caz semi-opace, iar lista de aplicaţii primeşte şi ea în sfârşit un fundal. Acest leak e aliniat cu randari similare văzute în ultima vreme şi cu speculaţii ce afirmă că Windows 10 va fi mai personalizabil şi mai arătos. Pe 21 ianuarie va avea loc o conferinţă Microsoft în cadrul căreia vom afla ce ne-a pregătit firmă din Redmond la capitolul Metro/Modern pentru Win 10.

Va fi foarte interesant de văzut dacă acel mod 3D touch de interacţiune cu tile-urile (aparut cu zvonurile despre Lumia 1030) este real şi ce presupune mai exact utilizarea să. Dacă până acum Windows 10 pentru tablete şi PC-uri a avut parte de multe previewuri, scăpări şi analize video, Windows 10 for Phones rămâne în mare un mister. Cum vi se pare această abordare de design?

Sursa: Mobilissimo.ro  | Oferit de AroWnd

Offline xCristi™

• Hero Member
  • *
  • ★Staff xSA★
  • Real Name: Cristian
  • Steam ID: [xSA]Cristi.xD
Deci tot cu nokia v-a incepe proiectul .

Offline [SG]P1xuletz.xD

• A D D I C T E D.
  • Legend
  • God
  • *
  • Todos los Torros.
Windows 10 pe telefon . foarte tare =X

Offline IstuntmanI

• GZS Owner
  • Administrator
  • Cyborg
  • *
  • Real Name: NcF http://fb.me/cnistor96
  • Steam ID: istuntmani
E frumos Windows, oriunde ar fi pus. ;x

Offline ActiON_

• Legend
  • High-Roller
  • *
  • Real Name: Cozmiuc Alexandru Andrei
Arata excelent pe telefon, dar cred ca va arata frumos si pe PC. :)

Ai vreo problema/nelamurire in legatura cu forumul nostru? Citeste acest topic si daca nu ai gasit raspunsul potrivit, da un reply!

Offline Patrick.

• Spam Machine
  • *
  • R.N.T Best Server For Ever :)
  • Real Name: Patrick
  • Steam ID: Patrick.
Eu spun ca arata bine si pe telefon win 10 dar ca pe calculator nu v-a arata niciodata :D

Offline Manu.

• Romania National Trucking-co fondator
  • High-Roller
  • *
  • SlowMoution.:3
  • Real Name: Manu
  • Steam ID: Manu.
Arata mai smecher pe calculator , dar si pe pc arata misto. xD

Offline ×X×_vasya_×X×

• Legend
  • Cyborg
  • *
  • Real Name: vasya
Arata mai bine asa :D

"Nu e obligatoriu să fii de acord cu mine. Dar ar fi mai rapid aşa."

Offline Darkyy.:)

• Junior
  • *
  • eXtreme Stunt Alpha RCON :)
  • Real Name: Alexandru.B
  • Steam ID: Nu am man :)).
Da , arata bine :). Se duc foarte mult spre aspectul de Metro cum am mai spus si cred ca in viitor aplicatiile vor fi gen ... nu vor fi exact :))
mda nu am ce zice :)))

.::. xSA - eXtreme Stunt Alpha .::. RCON xD :).
WwW.SKiLLEDG.CoM :) - Here are the SkiLLED players

Offline ® Adi

• Hero Member
  • *
  • CS:GO Pro Player
  • Real Name: Adisor
  • Steam ID: mradi016
Arata mai smecher pe calculator , dar si pe pc arata misto. xD
xD PC/calculator acelasi lucru :))))

Nokia incepe toate proiectele astea misto :D
Sa-ti dea Domnu sanatate si Maicuta Domnului , si-mpreuna cu el ca sa nu-l lase singurel la ??? GREU :)))

Offline blacklife

• Legend
  • High-Roller
  • *
  • You know, i mean it
  • Real Name: Marius Nicolae
  • Steam ID: STEAM_0:0:67883302
Nu prea am avut ocazia sa vad cum se misca " Windows " pe telefon .. mai mult IOS .. Android.

„Dacă n-ar exista fericirea altora, nu ne-am sinchisi de nefericirea noastră.”   — Marin Preda

Spoiler
Nu, nu mai joc SA-MP, nu mai scriptez, nu mai ofer suport pentru serverul Romania National Trucking cum de altfel nici nu mai sunt '' owner ''.
[close]

Offline Chris Black

• LGBTI Member
  • Legend
  • High-Roller
  • *
  • Genius.
  • Real Name: C.R.
  • Steam ID: Unknown
Nu e mare lucru la ce vad in poze, doar ca o imagine poate sa se intinda si la lista de aplicatii nu doar in START si ca fiecare patratel[app] sunt separate putin nu mai sunt lipite. Eh sper sa fie chiar W10 acela. Siii da pe PC windows mereu arata la fel , nu prea au ce duce diferit :)) doar gen un Start si alt aspect de bare si cam atat in rest sa fie optimizat si functii noi. Pe WPhone aici ar avea ce sa lucreze mai ales la aspect deci ar putea face chestii wow la asta chiar ar putea sa o faca. Windows Phone e chiar foarte bun e atat de bine optimizat ca pe orice telefon care are Windows Phone nu e nevoie sa aibe specificatii wow sa functioneze pt ca niciodata windows nu va avea aplicatii care sa ceara nustiu ce cat timp e bine optimizat, am putea avea pretentia la camera, aspect telefon, si ecran /-marime. ^^ I love Windows Phone much than Android.

Legend

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal