Home
Forum
Help
Search
Calendar
Team
Login
Register
Hi,
Guest
Login
Register
Skilled Gaming
»
Timp Liber/Free Time
»
Ştiri/News
»
IT
»
Meizu MX5 primeşte un clip hands on de 3 minute
« previous
next »
Print
Pages: [
1
]
Go Down
Author
Topic: Meizu MX5 primeşte un clip hands on de 3 minute (Read 642 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
AroWn.xD
Expert HTML & CSS
High-Roller
Real Name: Robert Silviu
Steam ID: AroWnD
«
on:
06 June 2015, 15:41:36 »
[
Skilled News
]Meizu MX5 primeşte un clip hands on de 3 minute, în care este întors pe toate părţile (Video) [
Skilled News
]
Se pare că mai nou producătorii de huse şi retailerii sunt la putere când vine vorba de scăpări. Primii reuşesc să pună mâna pe iPad-uri nelansate încă, iar micii retaileri din China nu se feresc să posteze clipuri hands on cu telefoane ce nu au fost anunţate oficial încă. Este şi cazul lui Meizu MX5, vedeta clipului de mai jos, postat de către magazinul Coolicool.
Avem de-a face aici cu un smartphone flagship al companiei asiatice, care recent a încheiat un parteneriat cu MediaTek. Astfel nu ne surprinde să vedem la bordul său puternicul procesor MediaTek MT6793 de 2.5 GHz. Acest model aduce un display Quad HD de 5.5 inch, o baterie de 3150 mAh, Android 5.0 Lollipop, 3 GB RAM şi 16 GB memorie internă.
Handsetul se livrează gratuit la nivel global, dar deocamdată nu apare în oferta Coolicool. Ce mi se pare interesant e că retailerul încă vinde telefonul Meizu MX4 Pro, scos din producţie la cerinţa MediaTek, deoarece are procesor Exynos la interior. Revenind la MX5, el aduce un buton Home oval, cu scanner de amprente , o camera de 20 de megapixeli cu zoom optic 4X, conform zvonurilor recente şi conectivitate LTE.
Sursa:
mobilissimo.ro
ActiON_
Legend
High-Roller
Re: Meizu MX5 primeşte un clip hands on de 3 minute
«
Reply #1 on:
06 June 2015, 17:27:00 »
Meizu MX5 e un smartphone bunicel, din cate am vazut. Design-ul si specificatiile sunt atragatoare. Insa, parerea mea e ca acest model nu va rezista pe aceasta piata, dat fiind numarul imens de astfel de terminale si mult mai cunoscute.
Ai vreo problema/nelamurire in legatura cu forumul nostru? Citeste
acest topic
si daca nu ai gasit raspunsul potrivit, da un reply!
×X×_vasya_×X×
Legend
Cyborg
Re: Meizu MX5 primeşte un clip hands on de 3 minute
«
Reply #2 on:
06 June 2015, 22:48:19 »
Sunt din ce in ce mai populare aceste telefoane. Mie unul imi plac.
"Nu e obligatoriu să fii de acord cu mine. Dar ar fi mai rapid aşa."
Print
Pages: [
1
]
Go Up
« previous
next »
Skilled Gaming
»
Timp Liber/Free Time
»
Ştiri/News
»
IT
»
Cookies help us provide you a better browsing experience. By using our site, you consent to the use of cookies by us.
OK
SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal