Home
Forum
Help
Search
Calendar
Team
Login
Register
Hi,
Guest
Login
Register
Skilled Gaming
»
Timp Liber/Free Time
»
Ştiri/News
»
IT
»
Compania care a creat cel mai sigur smartphone se închide
« previous
next »
Print
Pages: [
1
]
Go Down
Author
Topic: Compania care a creat cel mai sigur smartphone se închide (Read 786 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
ActiON_
Legend
High-Roller
«
on:
11 July 2015, 19:23:15 »
[
Skilled News
] Compania care a creat cel mai sigur smartphone se închide [
Skilled News
]
Deşi părea că au făcut suficient de multe valuri cu BlackPhone, cei de la Geeksphone se pare că au fost nevoiţi să se retragă din această industrie competitivă.
Pe de o parte, în fiecare săptămână aflăm informaţii despre un nou producător asiatic de telefoane care încearcă să facă valuri în industrie. Pe de altă parte, companii care au încercat într-un fel sau altul să revoluţioneze industria sunt nevoite să se retragă.
Cu toate că BlackPhone a avut micile sale neajunsuri, foarte mulţi amatori de securitate au cochetat cu achiziţia respectivului smartphone în multiplele sale iteraţii. Acesta era produs de o compania intitulată Geeksphone, singurul producător spaniol de telefoane, în tandem cu o echipă de experţi în securitate software de la Silent Circle. Din păcate, BlackPhone nu se va mai produce şi nici nu va mai avea parte de actualizări de software deoarece creatorul său a decis să se retragă de pe piaţă. Această veste vine la 7 ani după fondarea Geeksphone şi şase terminale lansate. Trăgând linie, era evident că micul producător nu îşi propusese să fie un concurent pentru Samsung sau HTC, dar am fi sperat să îşi găsească un loc în industrie pentru mulţi ani de acum înainte.
Partea bună este că toate tehnologiile create şi patentele obţinute de Geeksphone vor deveni peste noapte open-source. Astfel, oricine vrea să continue dezvoltarea unor telefoane cu un grad sporit de securitate o poate face. În ceea ce priveşte echipa de ingineri hardware, în frunte cu fondatorul Javier Aguera, cu toţii vor face tranziţia către locuri de muncă în cadrul Silent Circle.
Sursa:
playtech.ro
Ai vreo problema/nelamurire in legatura cu forumul nostru? Citeste
acest topic
si daca nu ai gasit raspunsul potrivit, da un reply!
Conni
Romania National Trucking Fondator
Spam Machine
Real Name: Alexandru Gabriel
Re: Compania care a creat cel mai sigur smartphone se închide
«
Reply #1 on:
11 July 2015, 20:00:37 »
Pacat ...imi pare rau cand o companie mica se inchide..raman "uriasii" care fac preturile cum vor ei
Americanii calatoresc de la Marte la Pluto
Romanii calatoresc de la Prislop la Iasi
BlackEagle.
Ăla de pe samp.
High-Roller
Real Name: Patrik
«
Reply #2 on:
11 July 2015, 20:08:54 »
Păcat ca se închide ca nu toți au bani pentru telefoane foarte scumpe mai au și ei nevoie de astea. ...
Global Moderator - (Primăvară 2016 pana în 24.01.2017)
AroWn.xD
Expert HTML & CSS
High-Roller
Real Name: Robert Silviu
Steam ID: AroWnD
«
Reply #3 on:
12 July 2015, 20:00:27 »
Cand am citit titlul ma gandeam la Vertu .. dupa am citit .. mda
nu am auzit de ei .. pacat totusi ..
Print
Pages: [
1
]
Go Up
« previous
next »
Skilled Gaming
»
Timp Liber/Free Time
»
Ştiri/News
»
IT
»
Cookies help us provide you a better browsing experience. By using our site, you consent to the use of cookies by us.
OK
SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal