Author Topic:  Windows 10 va putea fi încercat gratuit, fără cheie de instalare  (Read 1048 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ×X×_vasya_×X×

• Legend
  • Cyborg
  • *
  • Real Name: vasya

[Skilled News] Windows 10 va putea fi încercat gratuit, fără cheie de instalare [Skilled News]

Pregătit pentru lansare peste doar câteva zile, Windows 10 va putea fi instalat ca upgrade gratuit de utilizatorii Windows 7 şi Windows 8.x în urma unui simplu download furnizat prin serviciul Windows Update. Însă noul sistem de operare va putea fi instalat şi pe dispozitive echipate cu alte versiuni Windows (ex. XP) şi chiar PC-uri fără sistem de operare,  procesul de instalare continuând fără introducerea unei chei de produs.

Potrivit informaţiilor furnizate chiar de Microsoft, furnizarea unei chei de produs nu este solicitată celor care doresc să încerce Windows 10, funcţionalitatea sistemului de operare nefiind afectată. Totuşi, pentru a folosi Windows 10 pe termen lung, procesul de activare va trebui finalizat ulterior prin furnizarea unei chei de produs validă. Din fericire obţinerea acesteia nu va fi o problemă pentru utilizatori care deţin deja dispozitive pe care sunt instalate copii originale de Windows 7 sau Windows 8.x, upgrade-ul la Windows 10 putând fi rezervat şi obţinut gratuit.

Chiar dacă funcţionalitatea în ansamblu nu este restricţionată, trebuie ştiut că în perioada cât Windows 10 este utilizat fără încheierea procedurii de activare, anumite opţiuni pentru personalizare vor fi restricţionate, utilizatorii neputând aplica teme de interfaţă sau schimba imaginea de fundal.

Sursa: go4it.ro

"Nu e obligatoriu să fii de acord cu mine. Dar ar fi mai rapid aşa."

Offline Conni

• Romania National Trucking Fondator
  • Spam Machine
  • *
  • Romania National Trucking Fondator
  • Real Name: Alexandru Gabriel
Hmm , super strategie , dar nu cred ca o sa incerc Windows 10 pe PC.
Americanii calatoresc de la Marte la Pluto

Romanii calatoresc de la Prislop la Iasi

Offline RazvanS_

• Skilled Gaming Members
  • High-Roller
  • *
  • Steam ID: RazvanS_
Interesant,eu am deja Windows 10 <3

Offline Liberty

• High-Roller
  • *
  • Real Name: Valentin
Nu stiu exact daca o sa fac update, dar e faina treaba asta. :)

Offline blacklife

• Legend
  • High-Roller
  • *
  • You know, i mean it
  • Real Name: Marius Nicolae
  • Steam ID: STEAM_0:0:67883302
Ai pe dracu'

„Dacă n-ar exista fericirea altora, nu ne-am sinchisi de nefericirea noastră.”   — Marin Preda

Spoiler
Nu, nu mai joc SA-MP, nu mai scriptez, nu mai ofer suport pentru serverul Romania National Trucking cum de altfel nici nu mai sunt '' owner ''.
[close]

Offline Raylisse

• Meow meow meow!
  • Legend
  • High-Roller
  • *
  • Cats
  • Real Name: Morosan Melina Madalina
  • Steam ID: CharlesgarOB

:waitaminute:

Ai pe dracu'

+1
Cred ca atata lume asteapta Windows 10, chiar azi vedeam pe unii altii cum discutau despre cat sunt de incantati ca va aparea.

Offline VALIK

• Spam Machine
  • *
  • ~ xGhost' ~
  • Real Name: valik
Win10 arata bine si pe mobil si pe PC, e prea frumos.

Offline Syder

• Salut !
  • Spam Machine
  • *
  • I love drift !
  • Real Name: Tudorov Alexandru
  • Steam ID: syderalex096
          Windows 10 vs Gaming = fail. Am un prieten care a avut windows 10 varianta de incercare ( posibil ca finalul sa fie mai bun , " posibil " ) si cand a revenit pe Windows 7 Ultimate x64 a avut un " FPS Boost " ( adica diferentele de FPS erau semnificative , 20 FPS mai exact , care in GTA 5 spre exemplu sau in streaming se simte , mai ales pentru cei cu PC-uri slabute , eu nu-mi fac griji , unii stiu de ce =)) )
My YouTube Channel : Click
Vorbesti de mine prin spatele meu ? Inseamna ca viata mea este evident mult mai interesanta decat a ta. Trist , nu ?!

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal