Author Topic: INTERN Anunţ oficial al Ministerului: "Reînfiinţăm secţia de fotbal, o luăm de la zero"  (Read 926 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ActiON_

• Legend
  • High-Roller
  • *
  • Real Name: Cozmiuc Alexandru Andrei

[Skilled News] Anunţ oficial al Ministerului: "Reînfiinţăm secţia de fotbal, o luăm de la zero" [Skilled News]

Ministrul Apărării, Mircea Dușa, a anunțat că CSA Steaua va înscrie o echipă de fotbal în Liga 4 începînd cu sezonul următor.
"Clubul Steaua aparține MApN și e finanțat de la bugetul statului 90% și 10% venituri proprii. E normal ca o instituție publică să fie la dispoziția cetățenilor", a explicat ministrul la B1 TV.

"Am decis zilele trecute să reînființăm secția de fotbal, o luam de la zero cu copii. Înființăm patru grupe cu 22 de copii la fiecare, copii care vor fi pregatiti de foști steliști, antrenori, fotbaliști celebri. Vom incerca de la anul sa incepem din liga a patra", a precizat Mircea Dusa. 

Sursa: dolce-sport.ro 

Ai vreo problema/nelamurire in legatura cu forumul nostru? Citeste acest topic si daca nu ai gasit raspunsul potrivit, da un reply!

Offline Badboy.UndeadArmy™

• Skilled Gaming Legend
  • Legend
  • God
  • *
  • Legends Never Die
  • Real Name: S.B.SZ.
  • Steam ID: badboyundeadarmy
Nu e rau,poate se mai descopera cateva talente :D

Follow me on:
FaceBook
Instagram

Ai nevoie de ajutor? Trimite-mi un PM !
Do you need help? Send me a PM !

Offline IstuntmanI

• GZS Owner
  • Administrator
  • Cyborg
  • *
  • Real Name: NcF http://fb.me/cnistor96
  • Steam ID: istuntmani
Daca tot au ei asa planuri mari, mai bine ar vedea cum pot sa ia Steaua de la Gigi Becali. :)) Desi cred ca nu vrea s-o vanda, si ca e doar gura de el. xD

Offline AroWn.xD

• Expert HTML & CSS
  • High-Roller
  • *
  • Full stack Developer(Node.JS)
  • Real Name: Robert Silviu
  • Steam ID: AroWnD
Daca tot au ei asa planuri mari, mai bine ar vedea cum pot sa ia Steaua de la Gigi Becali. :)) Desi cred ca nu vrea s-o vanda, si ca e doar gura de el. xD
Cam asa ...
Buna gluma .. nu au chef .. e vorba de bani .. meh posibil :-?

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal