Home
Forum
Help
Search
Calendar
Team
Login
Register
Hi,
Guest
Login
Register
Skilled Gaming
»
Timp Liber/Free Time
»
Ştiri/News
»
Jocuri/Games
»
Creatorul lui iCEnhancer pune capat carierei sale de modder!
« previous
next »
Print
Pages: [
1
]
Go Down
Author
Topic: Creatorul lui iCEnhancer pune capat carierei sale de modder! (Read 796 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
s l a m
T I T A N I U M
Legend
God
Real Name: Aurelian
Steam ID: slamsg
«
on:
29 September 2015, 18:42:14 »
[
Skilled News
] Creatorul lui iCEnhancer pune capat carierei sale de modder! [
Skilled News
]
Intr-un interviu dat astazi pentru Jerks Ruin Everything, creatorul modd-ului de GTA, iCenhancer, a decis sa isi puna manusile de modd-ing in cui si sa isi concentreze atentia pe alte lucruri, cel putin pentru o vreme.
Intr-o postare pe
, Hayssam Keilany a anuntat ca se gandeste sa ia o pauza de la moddat, multumita unei comunitati care’’incearca sa il doboare constant’’. Acesta a mai spus ca installerul de la iCEnhancer 3.0 si tool-ul de downgrade sunt pe drum, insa dupa asta Keilany a afirmat ca va lua pauza pentru o vreme.
Comunitatea de modderi in cauza este legata de ENB, sau mai pe romaneste, modduri care utilizeaza efecte postprocesate pentru a imbunatati aspectul unui joc. In postarile sale, Keilany declara ca a primit o gramada de plangeri de-a lungul anilor, sau ca este acuzat ca s-ar fi vandut mass-mediei. Creatorul lui iCEhancer, isi incheie pe o nota trista mesajul:
„Deci, da, asta este. Asa s-a intamplat de fiecare data incepand cu versiunea 1.2. Oamenii ma acuza pe mine, munca mea, tot ceea ce fac doar pentru ca…stiu ei mai bine, sau ceva de genul.’’
„Am petrecut zile, saptamani, luni facand si lansand 3.0, deoarece am crezut ca lumea apreciaza munca mea. Daca nu va place, atunci imi pare rau, dar mie personal asa imi placea sa imi ruleze GTA-ul’!’
Am sa lansez atat installerul cat si donwgrade tool-ul si dupa aceea voi lua o pauza pentru o vreme. Le multumesc oamenilor care m-au sustinut, voi sunteti tari, insa nu pot sa le multumesc si celor care incearca sa ma doboare constant. Voi ati reusit, dupa 4 ani, sa ma faceti sa renunt in fata hater-ilor”. Wow, prietene, si noua ne pare rau ca dai atentie tuturor cretinilor si ca pui la suflet parerile lor veninoase, izvorate doar din prostie si frustrare! Speram sa revii asupra deciziei, pentru ca sunt destui cei care iti apreciaza munca si eforturile! Din pacate Keilany nu este singurul, ci doar inca unul intr-o lunga serie de oameni extrem de talentati, care renunta in fata prostiei si rautatii devresate de la adapostul internetului!
Sursa:
zonait.tv
· ,.-~*’¨¯¨’*·~-.¸-(_S L A M_)-,.-~*’¨¯¨’*·~-.¸
Legends never die
http://slam-official.tumblr.com/
http://www.youtube.com/user/DeepWyNN
FH3 - FH4 - FH5 player
· ,.-~*’¨¯¨’*·~-.¸-(_S L A M_)-,.-~*’¨¯¨’*·~-.¸
IstuntmanI
GZS Owner
Administrator
Cyborg
Steam ID: istuntmani
Re: Creatorul lui iCEnhancer pune capat carierei sale de modder!
«
Reply #1 on:
29 September 2015, 18:54:25 »
Nu e bine sa te lasi la altii. exista o multime de hateri. D:
https://db.tt/gWwtIpyA
Follow me on @
Facebook
.
RazvanS_
Skilled Gaming Members
High-Roller
Steam ID: RazvanS_
«
Reply #2 on:
01 October 2015, 19:28:12 »
Nu'i bine mie imi placea asta, pacat ..
AroWn.xD
Expert HTML & CSS
High-Roller
Real Name: Robert Silviu
Steam ID: AroWnD
«
Reply #3 on:
01 October 2015, 20:29:52 »
Meh .. Asta o sa mai faca cativa stati calmi .. pacat ..
Print
Pages: [
1
]
Go Up
« previous
next »
Skilled Gaming
»
Timp Liber/Free Time
»
Ştiri/News
»
Jocuri/Games
»
Cookies help us provide you a better browsing experience. By using our site, you consent to the use of cookies by us.
OK
SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal