Author Topic:  Capture bug  (Read 120 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Adi_Walker

  • Junior
  • *
  • Posts: 53
  • Reputation: 4
  • Gender: Male
  • Operator & Advanced VIP
  • Real Name: BIA
  • Steam ID: Adi_Walker
Capture bug
« on: 05 May 2018, 12:52:05 »
What does the bug: (describe the bug): Bug-ul apare cand treci cu viteza printr-o zona care este in desfasurarea capturii, numai daca asisti.
When you discovered: (say when you discovered the bug): 05/5/2018 | 12:49
Location: (if is bug at a map): Las venturas -the strip-
A photo with the bug: (put a photo with the bug): https://imgur.com/a/RYMKPRs

Offline IstuntmanI

  • GZS Owner
  • Administrator
  • Cyborg
  • *
  • Posts: 14981
  • Reputation: 67
  • Gender: Male
  • Real Name: NcF http://fb.me/cnistor96
  • Steam ID: istuntmani
Re: Capture bug
« Reply #1 on: 05 May 2018, 15:26:57 »
Dati cat mai multe informatii despre bug atunci cand il raportati. In mare parte din timp trebuie sa va contactez si sa va intreb mai multe. Doar acea poza nu ajuta deloc.

Ce face acest bug mai exact ? Incearca sa descrii exact tot procesul prin care apare si care este problema.

Offline Adi_Walker

  • Junior
  • *
  • Posts: 53
  • Reputation: 4
  • Gender: Male
  • Operator & Advanced VIP
  • Real Name: BIA
  • Steam ID: Adi_Walker
Re: Capture bug
« Reply #2 on: 05 May 2018, 16:08:27 »
Dati cat mai multe informatii despre bug atunci cand il raportati. In mare parte din timp trebuie sa va contactez si sa va intreb mai multe. Doar acea poza nu ajuta deloc.

Ce face acest bug mai exact ? Incearca sa descrii exact tot procesul prin care apare si care este problema.
Odata ce ai trecut cu viteza printr-o zona in care se desfasoara o captura, oriunde ai merge tu asisti,chiar daca nu esti in zona respectiva,in imagine eu asistam la zona ''the strip'' din lv, dar nu eram in aria ei de acoperire :d.
« Last Edit: 05 May 2018, 21:07:27 by IstuntmanI »

Offline KrisS

  • Junior
  • *
  • Posts: 82
  • Reputation: 1
  • Gender: Male
  • The best of the best
Re: Capture bug
« Reply #3 on: 05 May 2018, 18:39:32 »
Mai exista un astfel de bug,cand un inamic iti captureaza zona,"The Strip" iar el se duce cu o masina tocmai in sud,tu fiind in aria zonei,iesi sa iei o masina,dupa ce iei masina intri iar in zona(zona ta) atunci tu poti folosi toate comenzile /fly /speed,toate,atunci acea zona incepe sa se captureze ca si cum tu nu ai fi acolo