Hi, Guest
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
La revedere bro ...Mi-a parut foarte bine sa te cunosc ...Parintii astia ..Las ca te impaci tu cu ei:))Oricum mersi ca mi-ai fost un prieten adevarat:)..Ne mai vedem noi ^^Bafta in continuare
Yup, idem no comment.....Dar si eu am fost 2 zile fara PC asa super era fratellooooooooooo Cred ca o iau si eu pe acest drum ii prea tare fara PC =X =X =XTot prieten bun imi ramai Eh 100% tu de mine nu scapi tot ma vei auzi adica tot imi vei vorbi !!!!!!!!! :]] good luck =P
Fratello...nu.voi.mai.intra.pe.PC.asta.in.veci.pururi.pentru.ce.mi-a.facut.mama.Voi.rezolva.eu.cumva,candva..Sper
Syder, fratele meu, nu stiu din ce cauza vrei sa te lasi, ai fost un prieten bun, si tu si altii, ai fost Administrator pe Amazing Stunt World, Global Moderator pe SkilledGaming ... Nu prea merita sa te lasi batut acuma man. Eu daca te-am suparat vreodata imi cer scuze, la fel si Clanul meu, mai facem uneori glume, hai ca iam invatat eu bine N-ai ce face asta e clanul meu, dar nu trebuie sa te superi mereu pe noi ( Daca te-ai suparat vreodata pe noi ) , nu cred ca asa dintr-odata fata niciun subiect de lasi? Eh... eu nu cred ... In fine, daca asta crezi, ca e bine, asa sa fie man, eu o sa fiu alaturi de tine mereu, si te voi ajuta cand o sa ai nevoie de ceva, fiindca esti un prieten bun Bafta Syder !!!