JURIUL ROMANIA DANSEAZA : Mihai Bendeac, Monica Petrica si CRBL.Premiera | Romania Danseaza | 17 Martie - 20:30 (Antena 1) || www.romaniadanseaza.a1.ro
Mihai Bendeac :“Eram satul sa vad concurenţi care aveau cate un sarut in coregrafie şi se prefaceau. Detest neasumarea gesturilor pe scena. Mai bine nu-l faci, decat sa-l faci pe jumatate. Nu ma intereseaza reactiile, audientele sau ce se va intampla. M-am simtit minunat. Am vazut frumuseţe umana, am ras, am plans, m-am enervat, am trait. Multumesc, Romania Danseaza!”
Monica Petrica :”Am avut o mare teama, atunci cand am acceptat sa fac parte din juriu, sa nu fiu prea drastica. Sunt pasionata de dans dintotdeauna, mi-am dedicat viata lui, chiar si fara sa vreau, ochiul meu este atent la cele mai mici detalii. In acelasi timp, insa, pot sa recunosc un talent, chiar daca nu este foarte cizelat, de la o simpla miscare a mainii, o figura de dans, o improvizatie. Cred ca noi trei, juratii, ne-am completat unul pe celalalt, avem personalitati diferite, ceea ce este extraordinar pentru acest show.
Va invit in fotolii, duminica seara, sa vedeti un spectacol asa cum va asteptati sa vedeti, cu talente extraordinare, oameni frumosi si povesti demne de a fi cunoscute”.
CRBL :”Este un show despre care spun cu mana pe inima ca merita sa fie urmarit. Sunt un tip corect, in timpul auditiilor am evaluat astfel incat sa fiu sigur ca nu voi avea umbre de indoiala dupa ce concursul se va fi incheiat. S-au prezentat peste 5000 de persoane la acest concurs, sunt absolut sigur ca, la final, cel mai bun va fi declarat castigator, asta si pentru ca sunt numele noastre, ale juratilor, in joc”.