Author Topic:  Parere personala despre evenimentul "Colectiv"  (Read 10405 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline AroWn.xD

• Expert HTML & CSS
  • High-Roller
  • *
  • Full stack Developer(Node.JS)
  • Real Name: Robert Silviu
  • Steam ID: AroWnD
Re: Parere personala despre evenimentul "Colectiv"
« Reply #20 on: 01 November 2015, 22:36:33 »
Zmenta, alt destept...

"Sa ne rugam sa nu se intample ceva mai grav[...]" "M*ie conducatorilor, bisericilor[...]"   <- Cui sa ne rugam?!

Va luati repede de biserici... Tehnic, romanii sunt un popor crestin, care ar trebui sa mearga frecvent la biserica => sunt mai multi crestini, care merg la biserica, decat bolnavi care merg la spital. Eu cred ca de aici se trage numarul mare de biserici si numarul mic de spitale + ca un spital cheltuie la construirea si la intretinerea lui mult mai mult decat o biserica.
 Haideti totusi sa nu 'dam m*ie' bisericii.
Pai crestinule .. Din cate poti vedea si tu o tara intreaga de tineri( batrani lasa-i in soarta lor ca se mai roaga pentru un an in + ..) sa se faca un spital ca in strainatate .. macar 1 .. Sa putem sa avem si noi medici cu salarii de minim 1200 de euro ..  oameni care sa aiba motivatie ..
La preoti salariile sunt diversificate in functie de donatii .. La medici sunt la fel .. unde e motivul sa vi la munca sa faci o operatie in + cand ala care sta ia tot atatia bani ..
De asta e buna spaga aici .. De asta ar fi bine sa dunam in cazuri favorabile pentru noi ..

Corect. Si eu voiam sa spun asta. Eu nu stiu cum de s-a ajuns de la un simplu concert metal la biserici. :/ Repet inca o data, autoritatile au actionat prompt, poate neasteptat de bine. De fapt, acest lucru trebuie sa ne fie familiar si normal pentru noi toti.

Ma inlatur putin de la acest subiect, insa nu parasesc complet tema discutiilor.
In urma cu cateva momente, a izbucnit un incendiu dintr-un club din Constanta. Da... Din fericire, nu s-au inregistrat victime, iar toate persoanele au fost evacuate. Nu stiu ce se intampla...

Ce coincidenta .. 1.11.2015 :> 111 Sigur mana lu Satana .. Se asculta rock (cel putin in castiile unui om) .. E ceva diavolesc acolo :-j filmele creștinilor ..
<< Incendiu la un club din Constanta. 100 de persoane evacuate de urgenta, 2 persoane s-au intoxicat cu fum >>
Bine ca nu au fost victime si acolo ca nu aveau unde sa le aduca ..
Ca no spitalele sunt pline după un incidente de proporții mari ..
Pacat ca nu stim sa apreciem munca oamenilor care au dat tot ce au avut mai bun pentru ai face pe ceilalti sa fie bine ..

Am auzit si eu ca a fost iar ceva incendiu si cine stie ce o sa mai urmeze, ceva nu-i ok, trebuie sa ne pazim spatele si sa ramanem uniti. Am vazut ca sunt multi oameni care doneaza orice, chiar si piele, nu stiu cati ar dona piele..
Ei bine aici ma bucur ca oameni maturi s-au gandit si la semeni lor si nu doar la ei .. Au dat sansa la o viata cat mai normala celor care sunt acum pe patul de spitale si se zbat intre moarte si viata ..

Offline ActiON_

• Legend
  • High-Roller
  • *
  • Real Name: Cozmiuc Alexandru Andrei
« Reply #21 on: 03 November 2015, 19:20:00 »
Tin mortis sa adaug cateva cuvinte despre starea actuala a Romaniei in fata acestui eveniment nefericit.
Nu mai suport sa vad atata indiferenta, coruptie, lasitate si hotie. As vrea imens de mult ca expresia ,,lasa ca merge si asa" sa dispara definitiv din vocabularul romanilor.
Degeaba am da vina pe Ponta. Trebuie sa dam vina pe toata clasa politica care ne guverneaza de 25 de ani. Dincolo de solidaritatea si compasiunea romanilor, ar trebui sa schimbam mentalitatea. Practic, suntem inconstienti. Am mai spus asta...

Sper ca acest eveniment tragic sa fii umplut paharul si ca romanii sa se trezeasca in adevaratul sens al cuvantului. Sa nu ne prefacem, fiindca sunt alte si alte lucruri care ne macina zi de zi...

Ai vreo problema/nelamurire in legatura cu forumul nostru? Citeste acest topic si daca nu ai gasit raspunsul potrivit, da un reply!

Offline s l a m

• T I T A N I U M
  • Legend
  • God
  • *
  • Retired
  • Real Name: Aurelian
  • Steam ID: slamsg
« Reply #22 on: 04 November 2015, 19:09:48 »
Ponta a demisionat, la fel si Piedone ..

· ,.-~*’¨¯¨’*·~-.¸-(_S L A M_)-,.-~*’¨¯¨’*·~-.¸

Legends never die

http://slam-official.tumblr.com/
http://www.youtube.com/user/DeepWyNN

FH3 - FH4 - FH5 player

Offline Liberty

• High-Roller
  • *
  • Real Name: Valentin
« Reply #23 on: 04 November 2015, 19:20:51 »
Ponta a demisionat, la fel si Piedone ..
Da.. Dar nu este de ajuns. Trebuie sa se dea reset Romaniei, si luat totul de la capat.
« Last Edit: 04 November 2015, 19:21:26 by [SG]LibertY »

Offline s l a m

• T I T A N I U M
  • Legend
  • God
  • *
  • Retired
« Reply #24 on: 04 November 2015, 19:22:06 »
Da.. Dar nu este de ajuns. Trebuie sa se dea reset Romaniei, si luat totul de la capat.
Pleaca unii dar vin altii care ne fura la fel, same shit ..

Legends never die

FH3 - FH4 - FH5 player

Offline BlackEagle.

• Ăla de pe samp.
  • High-Roller
  • *
  • Co-Fondator România Național Trucking
  • Real Name: Patrik
« Reply #25 on: 04 November 2015, 19:35:11 »
Prea mult tam tam :))
Se ajunge la acea fara ponta si vine PDL-ul :))
Va fi ceva...

Global Moderator - (Primăvară 2016 pana în 24.01.2017)

Offline Raylisse

• Meow meow meow!
  • Legend
  • High-Roller
  • *
  • Cats
  • Real Name: Morosan Melina Madalina
  • Steam ID: CharlesgarOB
« Reply #26 on: 04 November 2015, 19:45:32 »
Pleaca unii dar vin altii care ne fura la fel, same shit ..
Auras, tocmai ai zis un adevar, va bucurati ca fraierii ca a plecat Ponta ca un alt fraier a spus asta si voi experimentati efectul de turma daca erati lucizi v-ati fi dat seama ca guvernul(guvernul lui PONTA) a marit salariile care se taiasera in timpul lui Basescu, care intamplator oamenii din fostul partid a lui Basescu sunt in PNL, gandirea da pe afara la unii din voi, v-au dublat alocatiile si voi ii dati cu sutu-n fund. Oh, sfinte, voi vreti schimbare cand nici creier n-aveti cat sa treceti strada, daca erati copii destepti ati fi realizat ca de fapt toate deciziile importante sunt aprobate de UE, nu de presedinte si tot asa, ce schimbare vreti ma fratilor, macar guvernului Ponta i-a pasat de banii pe care ii incasati voi, poate pentru imagine poate pentru altceva, daca ziceti ca Iohannis e asa bun, sa dovedeasca cineva cele 6 case ale lui, mno, evident, nimeni nu poate sa spuna cum le-a facut. Majoritatea din strada sunt slabi de ingeri si nici nu stiu dece protesteaza, acum cand am deschis tv-ul am vazut ca mergeau spre Palatul Parlamentului sa ii ceara demisia lui Iohannis, bun, vor schimbari, dar pe cine propun ei in schimb? O tara de indecisi, ei l-au votat pe Iohannis si tot ei ii dau afara?

Offline ActiON_

• Legend
  • High-Roller
  • *
  • Real Name: Cozmiuc Alexandru Andrei
« Reply #27 on: 04 November 2015, 19:56:05 »
Stati putin... Despre ce vorbim noi aici? Despre cum Ponta ne-a umplut burtile? Sa fim seriosi... Raylisse, ai dreptate in ceea ce spui, dar cred ca a venit vremea sa ne trezim definitiv. Nu m-as fi asteptat sa ai o asemenea opinie.
Autostrazile unde sunt? Scolile europene si moderne unde sunt? Spitalele unde sunt??? Oameni buni! Acestea sunt lucrurile adevarate. Nu burtile noastre.
« Last Edit: 04 November 2015, 20:08:10 by [SG]LibertY »

Ai vreo problema/nelamurire in legatura cu forumul nostru? Citeste acest topic si daca nu ai gasit raspunsul potrivit, da un reply!

Offline Liberty

• High-Roller
  • *
  • Real Name: Valentin
« Reply #28 on: 04 November 2015, 20:13:16 »
Auras, tocmai ai zis un adevar, va bucurati ca fraierii ca a plecat Ponta ca un alt fraier a spus asta si voi experimentati efectul de turma daca erati lucizi v-ati fi dat seama ca guvernul(guvernul lui PONTA) a marit salariile care se taiasera in timpul lui Basescu, care intamplator oamenii din fostul partid a lui Basescu sunt in PNL, gandirea da pe afara la unii din voi, v-au dublat alocatiile si voi ii dati cu sutu-n fund. Oh, sfinte, voi vreti schimbare cand nici creier n-aveti cat sa treceti strada, daca erati copii destepti ati fi realizat ca de fapt toate deciziile importante sunt aprobate de UE, nu de presedinte si tot asa, ce schimbare vreti ma fratilor, macar guvernului Ponta i-a pasat de banii pe care ii incasati voi, poate pentru imagine poate pentru altceva, daca ziceti ca Iohannis e asa bun, sa dovedeasca cineva cele 6 case ale lui, mno, evident, nimeni nu poate sa spuna cum le-a facut. Majoritatea din strada sunt slabi de ingeri si nici nu stiu dece protesteaza, acum cand am deschis tv-ul am vazut ca mergeau spre Palatul Parlamentului sa ii ceara demisia lui Iohannis, bun, vor schimbari, dar pe cine propun ei in schimb? O tara de indecisi, ei l-au votat pe Iohannis si tot ei ii dau afara?
Alocatiile noastre sunt FOARTE mici, fata de alte tari din UE. Sa ii multumim pentru cativa lei in plus, care oricum, nu ne ajuta prea mult? Ma rog... Parerile de acest gen mai bine sa nu se dezbata aici, deoarece ar putea iesi certuri, deci, mai bine sa ramanem la tema principala a topicului, tragedia de la Colectiv. Daca vreti sa discutati politica, si cine ce a facut si cum, aveti Facebook, Skype, etc.
« Last Edit: 04 November 2015, 20:15:31 by [SG]LibertY »

Offline s l a m

• T I T A N I U M
  • Legend
  • God
  • *
  • Retired
« Reply #29 on: 04 November 2015, 20:17:17 »
Bucurativa de 82 de lei de alocatie cat mai puteti :))

Stati putin... Despre ce vorbim noi aici? Despre cum Ponta ne-a umplut burtile? Sa fim seriosi... Raylisse, ai dreptate in ceea ce spui, dar cred ca a venit vremea sa ne trezim definitiv. Nu m-as fi asteptat sa ai o asemenea opinie.
Autostrazile unde sunt? Scolile europene si moderne unde sunt? Spitalele unde sunt??? Oameni buni! Acestea sunt lucrurile adevarate. Nu burtile noastre.
'Nu burtile noastre' atunci doneaza tu bani din 'burta' ta pentru autostrazi, pentru scoli europene si moderne, pentru spitale etc.
Scoli moderne ? Depinde Judet de ex. la Raylisse au tabla cu marker (iar la mine de ex., nu avem bani de creta, bani care ar trebui dati tot de primarie .)
Incetati sa spuneti ca daca dati jos un guvern schimbati ceva pentru ca sigur vor venii alti la fel sau chiar mai rai ca precedentii, sa speram ca alegerea lui Iohannis nu a fost una proasta si ca va schimba ceva, in bine desigur.
De ce credeti ca toti bunicii (si nu numai) spun ca era mai bine pe vremea lu' Ceasca ? Pentru ca aveai un LOC DE MUNCA, statul iti oferea un CAMIN (=o casa, apartament, etc. unde sa poti locui), acum ce facem ? Toate fabricile construite, si culmea, care functionau pe vremea lui Ceausescu au fost darmate sau lasate in paragina. De ce ? Pentru ca nu s-a intervenit prin lege atunci cand a trebuit. Racoleaza tu fete in Germania ca intri in puscarie in secunda 2. La noi e genul 'Romania, tara de unde fura toti'. Padurile le-am dat la austrieci (sau la cine dracu le-am dat), gaz importam de la rusi, aurul si ce mai erau prin mine il vindem si pe ala (am vazut la tv cum ca ar fi exploatate sau ca ar urma sa fie exploatate de nu stiu ce firma din Austria/Elvetia)

cum a zis si vasy, o dam in politica .

Condoleante familiilor decedatilor !
« Last Edit: 04 November 2015, 20:19:36 by nofwu »

Legends never die

FH3 - FH4 - FH5 player

Offline ×X×_vasya_×X×

• Legend
  • Cyborg