Hi, Guest
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Zmenta, alt destept..."Sa ne rugam sa nu se intample ceva mai grav[...]" "M*ie conducatorilor, bisericilor[...]" <- Cui sa ne rugam?!Va luati repede de biserici... Tehnic, romanii sunt un popor crestin, care ar trebui sa mearga frecvent la biserica => sunt mai multi crestini, care merg la biserica, decat bolnavi care merg la spital. Eu cred ca de aici se trage numarul mare de biserici si numarul mic de spitale + ca un spital cheltuie la construirea si la intretinerea lui mult mai mult decat o biserica. Haideti totusi sa nu 'dam m*ie' bisericii.
Corect. Si eu voiam sa spun asta. Eu nu stiu cum de s-a ajuns de la un simplu concert metal la biserici. :/ Repet inca o data, autoritatile au actionat prompt, poate neasteptat de bine. De fapt, acest lucru trebuie sa ne fie familiar si normal pentru noi toti.Ma inlatur putin de la acest subiect, insa nu parasesc complet tema discutiilor.In urma cu cateva momente, a izbucnit un incendiu dintr-un club din Constanta. Da... Din fericire, nu s-au inregistrat victime, iar toate persoanele au fost evacuate. Nu stiu ce se intampla...
Am auzit si eu ca a fost iar ceva incendiu si cine stie ce o sa mai urmeze, ceva nu-i ok, trebuie sa ne pazim spatele si sa ramanem uniti. Am vazut ca sunt multi oameni care doneaza orice, chiar si piele, nu stiu cati ar dona piele..
Ponta a demisionat, la fel si Piedone ..
Da.. Dar nu este de ajuns. Trebuie sa se dea reset Romaniei, si luat totul de la capat.
Pleaca unii dar vin altii care ne fura la fel, same shit ..
Auras, tocmai ai zis un adevar, va bucurati ca fraierii ca a plecat Ponta ca un alt fraier a spus asta si voi experimentati efectul de turma daca erati lucizi v-ati fi dat seama ca guvernul(guvernul lui PONTA) a marit salariile care se taiasera in timpul lui Basescu, care intamplator oamenii din fostul partid a lui Basescu sunt in PNL, gandirea da pe afara la unii din voi, v-au dublat alocatiile si voi ii dati cu sutu-n fund. Oh, sfinte, voi vreti schimbare cand nici creier n-aveti cat sa treceti strada, daca erati copii destepti ati fi realizat ca de fapt toate deciziile importante sunt aprobate de UE, nu de presedinte si tot asa, ce schimbare vreti ma fratilor, macar guvernului Ponta i-a pasat de banii pe care ii incasati voi, poate pentru imagine poate pentru altceva, daca ziceti ca Iohannis e asa bun, sa dovedeasca cineva cele 6 case ale lui, mno, evident, nimeni nu poate sa spuna cum le-a facut. Majoritatea din strada sunt slabi de ingeri si nici nu stiu dece protesteaza, acum cand am deschis tv-ul am vazut ca mergeau spre Palatul Parlamentului sa ii ceara demisia lui Iohannis, bun, vor schimbari, dar pe cine propun ei in schimb? O tara de indecisi, ei l-au votat pe Iohannis si tot ei ii dau afara?
Stati putin... Despre ce vorbim noi aici? Despre cum Ponta ne-a umplut burtile? Sa fim seriosi... Raylisse, ai dreptate in ceea ce spui, dar cred ca a venit vremea sa ne trezim definitiv. Nu m-as fi asteptat sa ai o asemenea opinie.Autostrazile unde sunt? Scolile europene si moderne unde sunt? Spitalele unde sunt??? Oameni buni! Acestea sunt lucrurile adevarate. Nu burtile noastre.