Home
Forum
Help
Search
Calendar
Team
Login
Register
Hi,
Guest
Login
Register
Skilled Gaming
»
Timp Liber/Free Time
»
Sport
»
Fotbal/Football/Soccer
»
INTERN
Latovlevici, gata sa plece de la Steaua! Agentul sau confirma: "50% este adeva..
« previous
next »
Print
Pages: [
1
]
Go Down
Author
Topic:
INTERN
Latovlevici, gata sa plece de la Steaua! Agentul sau confirma: "50% este adeva.. (Read 979 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
•>xReLiAn.<•
Legend
High-Roller
INTERN
Latovlevici, gata sa plece de la Steaua! Agentul sau confirma: "50% este adeva..
«
on:
01 July 2013, 18:01:09 »
[Skilled Sport]
Latovlevici, gata sa plece de la Steaua! Agentul sau confirma: "50% este adevarat" Suma de TRANSFER a fundasului stelist!
[Skilled Sport]
"50 la suta este adevarat, dar nu pot sa comentez. Sunt in contact cu cluburi pentru Latovlevici, si-au manifestat interesul, dar am discutat in cadru mai larg, nu am nicio suma de transfer de la Steaua pentru el. Deocamdata nu este nicio oferta concreta pentru Latovlevici", a declarat Florin Iacob la Sport.ro.
Agentul lui Latovlevici a mai dezvaluit ca sunt trei cluburi interesate de fundasul Stelei.
"Am fost in Londra, la invitatia a doua cluburi, am discutat despre el, dar atat. Dar oferta concreta nu este niciuna. Sunt chiar trei cluburi interesate de el, dar cred ca doar unul poate sa plateasca o suma de transfer pentru Latovlevici. Am avut o discutie cu Becali inainte de intamplarea asta nefericita cu el, dar nu mi-a spus nimic de vreo suma concreta", a mai declarat impresarul.
Suma de transfer poate fi mai mica de 2 milioane de euro, daca transferul se va realiza.
"Eu cred ca 2 milioane este suma corecta pentru Latovlevici. Dar, daca ma gandesc ca si-au vandut atacantul cu 2 milioane, probabil ca o sa scada din suma asta initiala", a mai spus Iacob.
Sursa:
Sport.ro
IstuntmanI
GZS Owner
Administrator
Cyborg
Steam ID: istuntmani
Re: Latovlevici, gata sa plece de la Steaua! Agentul sau confirma: "50% este adeva..
«
Reply #1 on:
01 July 2013, 18:15:45 »
Pff ... pleaca si el ? Nu cred c-o sa mai castige Steaua campionatul cu toate plecarile astea.
https://db.tt/gWwtIpyA
Follow me on @
Facebook
.
[SG]P1xuletz.xD
A D D I C T E D.
Legend
God
Re: Latovlevici, gata sa plece de la Steaua! Agentul sau confirma: "50% este adeva..
«
Reply #2 on:
01 July 2013, 18:16:24 »
Sper ca nu plece ! Lato este unul dintre pivoti stelei
!
Print
Pages: [
1
]
Go Up
« previous
next »
Skilled Gaming
»
Timp Liber/Free Time
»
Sport
»
Fotbal/Football/Soccer
»
INTERN
Cookies help us provide you a better browsing experience. By using our site, you consent to the use of cookies by us.
OK
SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal