Author Topic: INTERN Latovlevici, gata sa plece de la Steaua! Agentul sau confirma: "50% este adeva..  (Read 981 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline •>xReLiAn.<•

• Legend
  • High-Roller
  • *
  • Administrator ASW

[Skilled Sport] Latovlevici, gata sa plece de la Steaua! Agentul sau confirma: "50% este adevarat" Suma de TRANSFER a fundasului stelist! [Skilled Sport]

"50 la suta este adevarat, dar nu pot sa comentez. Sunt in contact cu cluburi pentru Latovlevici, si-au manifestat interesul, dar am discutat in cadru mai larg, nu am nicio suma de transfer de la Steaua pentru el. Deocamdata nu este nicio oferta concreta pentru Latovlevici", a declarat Florin Iacob la Sport.ro.

Agentul lui Latovlevici a mai dezvaluit ca sunt trei cluburi interesate de fundasul Stelei.
"Am fost in Londra, la invitatia a doua cluburi, am discutat despre el, dar atat. Dar oferta concreta nu este niciuna. Sunt chiar trei cluburi interesate de el, dar cred ca doar unul poate sa plateasca o suma de transfer pentru Latovlevici. Am avut o discutie cu Becali inainte de intamplarea asta nefericita cu el, dar nu mi-a spus nimic de vreo suma concreta", a mai declarat impresarul.

Suma de transfer poate fi mai mica de 2 milioane de euro, daca transferul se va realiza.
"Eu cred ca 2 milioane este suma corecta pentru Latovlevici. Dar, daca ma gandesc ca si-au vandut atacantul cu 2 milioane, probabil ca o sa scada din suma asta initiala", a mai spus Iacob.

Sursa: Sport.ro

Offline IstuntmanI

• GZS Owner
  • Administrator
  • Cyborg
  • *
  • Real Name: NcF http://fb.me/cnistor96
  • Steam ID: istuntmani
Pff ... pleaca si el ? Nu cred c-o sa mai castige Steaua campionatul cu toate plecarile astea.

Offline [SG]P1xuletz.xD

• A D D I C T E D.
  • Legend
  • God
  • *
  • Todos los Torros.
Sper ca nu plece ! Lato este unul dintre pivoti stelei :(( !

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal